Mam nadzieję , że breksid nie wprowadzi takiego zwyczaju na wszelki wypadek na przełomie lutego i marca sprawdzę to osobiście tam na miejscu - bilety już zakupione
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):W Harrodsie też byliśmy ale mam rozmazane fotki (chyba z wrażenia)
megidh napisał(a):Szkoda, bo z chęcią bym obejrzała aktualne zdjęcia. Ciekawe czy coś się tam zmieniło przez te 10 lat.
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):W Harrodsie też byliśmy ale mam rozmazane fotki (chyba z wrażenia)megidh napisał(a):Szkoda, bo z chęcią bym obejrzała aktualne zdjęcia. Ciekawe czy coś się tam zmieniło przez te 10 lat.
Dałem kilka dzis w swojej relacji z Londka
Nie mam pojęcia. Może pogoda ich wystraszyła, bo faktycznie tego dnia co jakiś czas deszcz kropił.aga_stella napisał(a):Koło baletnicy coś pustką świeci. Gdzie ci ludzie?
Chyba pójdę do fryzjerki i każę sobie taką zrobić.aga_stella napisał(a):Super fryzura (Twoja nie baletnicy )
piotrf napisał(a):Londyn zmienia się bardzo o czym mogłem się przekonać kilka razy od 2004 roku , podobnie jak cały świat
Niezmienne jest tylko to , że jest interesującym miejscem
Pozdrawiam
Piotr
Łukasz789 napisał(a):Ja do Anglii wybieram się od 10 lat może po Twojej reakcji wreszcie się zbiorę i pojadę.
pääkäyttäjä napisał(a):piotrf napisał(a):Londyn zmienia się bardzo o czym mogłem się przekonać kilka razy od 2004 roku , podobnie jak cały świat
Niezmienne jest tylko to , że jest interesującym miejscem
Pozdrawiam
Piotr
Rzucił mi się w oczy w sobotę program BBC o 2000 lat Londynu - no, nie powiem, miasto naprawdę mocno się zmieniało na przestrzeni wieków
megidh napisał(a):Szkoda że nie widziałam.
pääkäyttäjä napisał(a):megidh napisał(a):Szkoda że nie widziałam.
To jest cała seria na Polsat Viasat History - pierwszy sezon ma cztery godzinne odcinki. Oryginalnie leci na My5 (da się obejrzeć dzięki VPN, które musi być wskazywać lokalizację na UK). Z kolei prezenterka historii Londynu oprócz tego, prowadzi serię Irreplaceable: A History of England in 100 Places a raz gościnnie wystąpiła w serii Secrets of the National Trust - też polecam.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom