Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jest taka możliwość. Jedną przyczyną tego, że nie widzisz tej opcji jest prawdopodobnie włączone "Menu proste".
Po pierwsze to musisz wyłączyć funkcję "Menu Proste"
Po tej czynności wybierając ikonę "Prowadź do" klikasz na kolejną "Punkt GPS" i wpisujesz współrzędne.
To tak z pamięci, bo nie mam PDA przy sobie.
Rzadko się z tego korzysta, aczkolwiek... mi pomogło w dotarciu np. do bunkrów Mamerkach
a myślę sobie, że to nie taka głupia opcja - wpisuje się szybciej i ławiej, a już na pewno precyzyjniej ...
... przypomina mi się zeszłoroczna przygoda ...
prawdopodobnie ze względów marketingowych mój camping miał adres "Florencja, ul ...", a okazało się, że leży z 10 kilometrów dalej w innej miejscowości ... a co się najeździłem po starym mieście we Florencji, to moje ;@)