Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wysłużoną Fabią po raz 6 w Dalmacji.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 28.06.2014 10:05

Witam i pozdrawiam wszystkich Cro-forumowiczów ,postanowiłem i ja spróbować coś skrobnąć na temat moich wyjazdów do Chorwacji.
Dzisiaj wieczorem wyruszamy z Rybnika przez Czechy,Słowację i przez Węgry polubioną od pierwszego wyjazdu * Rote86* pomimo że było wtedy wiele wahadeł na tej drodze mnie ona przypadła do gustu .Potem kawałek Słowenia i przez Mursko Srediśce Chorwacja.
Jedziemy na 3 auta a nasz dwu tygodniowy wypoczynek dzielimy na dwa etapy.Tydzień w Posedarje - wybrałem to miejsce bo jest w miarę blisko do Plitvickich Jezior i Krka a i Zadar oraz Park Paklenicki i Pag też są warte zwiedzenia.
Potem zjeżdżamy na sam dół za Dubrovnik do Mlini do znanego tu na forum Vlaha.
Jak co roku organizacja wyprawy należała do mnie. A kłopotów i problemów miałem co nie miara .Początkowo mieliśmy jechać w 4 rodziny i rezerwacja była zrobiona już w październiku w zeszłym roku, potem okazało się że jedna rodzina rezygnuje a 3 tygodnie temu kolejna rodzina powiadomiła mnie że pojadą tylko na tydzień.
Jako że nie lubię takich sytuacji od razu mail do Vlaha bo może uda mu się kogoś w ich miejsce znaleźć.
Forumowicz @przybyła zaczął pisać w temacie -Posedarje - cudowne wakacje nad Novigradsko More ale nie doczekałem się przybliżenia tej miejscowości przed moim wyjazdem i jeśli szanowne grono będzie chętne czytania moich wypocin i czy w ogóle da się to czytać to w miarę możliwości i czasu postaram się opisać moje wakacje.
Za błędy i formę pisania przepraszam bo jestem tylko zwykłym górnikiem i rdzennym hanysem który na żywo tylko godo a nie mówi i bardziej obytym z kombajnem chodnikowym niż z klawiaturą :wink:.
A tak wygląda ta wysłużona bo już 12 letnia Fabia w tym roku zaopatrzona w naklejkę z loginem którą osobiście odbierałem u naszego forumowicza który je robi Piter_M.
Pozdrawiam wojana który podobną mi sprezentował w zeszłym roku u Vlaha.
Załączniki:
Skoda.JPG
Ostatnio edytowano 10.07.2014 10:07 przez czekor68, łącznie edytowano 1 raz
Karolonek
Turysta
Re: Wsłużoną Fabią po raz 6 w Dalmacji.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolonek » 28.06.2014 13:25

Witaj,
Czekamy na ciąg dalszy.
Pozdrawiam.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 28.06.2014 13:29

:D
Życzę bardzo udanego urlopu i czekam na relację, zwłaszcza, żem też hanyska z dziada pradziada, choć nie górnik :wink: - jak dla mnie możesz tu godać, zrozumiem. :D
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 28.06.2014 13:31

Pisz jak umisz a ja będę czytać i oglądać :D
alycja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alycja » 28.06.2014 13:50

i ja się dosiadam i chetnie poczytam
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.06.2014 17:08

Co to jest "wsłużona"? :?

;)
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 28.06.2014 17:36

To i ja zasiadam.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 28.06.2014 19:55

Też mamy Fabię, nawet o rok starszą ;) I wygląda na to, że w tym roku pojedziemy nią szósty raz do Cro :D

Będę zaglądać :papa:
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 28.06.2014 21:18

Fabia w tytule mnie zmyliła, już myślałam, ze to relacja Maslinki. A tak a pro po to ostatnio wspominałaś Agnieszko o pobycie na Słowacji, będzie relacja?
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 28.06.2014 21:28

No to se tyż poczytom :wink: :oczko_usmiech:
Sam do Cro jeżdżę 16-sto letnim Golfem, więc Twoja Fabie to "prawie nówka" :oczko_usmiech:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 29.06.2014 19:10

Również zostaję tu u Ciebie i czekam na dalszy ciąg relacji :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 29.06.2014 20:09

Sara76 napisał(a):Fabia w tytule mnie zmyliła, już myślałam, ze to relacja Maslinki. A tak a pro po to ostatnio wspominałaś Agnieszko o pobycie na Słowacji, będzie relacja?

Ja bym napisała "Fabiakiem" ;)

Będzie, będzie... kiedyś :mrgreen:
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 29.06.2014 20:26

Zasiadam i ja :) będę zaglądać.
maslinka napisał(a):
Sara76 napisał(a):Fabia w tytule mnie zmyliła, już myślałam, ze to relacja Maslinki. A tak a pro po to ostatnio wspominałaś Agnieszko o pobycie na Słowacji, będzie relacja?

Ja bym napisała "Fabiakiem" ;)

Będzie, będzie... kiedyś :mrgreen:

Ciekawe kiedy to będzie kiedyś :mrgreen: Btw. Maslinko, a Zagrzeb to już skończony? Bo się chyba pogubiłam :roll:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 29.06.2014 20:35

ruzica napisał(a):Ciekawe kiedy to będzie kiedyś :mrgreen: Btw. Maslinko, a Zagrzeb to już skończony? Bo się chyba pogubiłam :roll:

Nieskończony, ale będzie skończony ;) Za parę dni powinnam mieć więcej czasu ;)

A póki co nie rozmywajmy relacji ;) Bo Czekor na pewno zaraz coś napisze :mrgreen:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 29.06.2014 20:46

I ja powożę się z Wami tą Fabią po Dalmacji.. A co.. ;)
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies