Roxi napisał(a):No to lecimy
Po nadrobieniu zaległości lecę z Wami...
Tak mi się przypomniało Jak powstają żelki?Roxi napisał(a):Galaretki i żelkiAniaJ. napisał(a):Galaretki wcinaj, to zawsze dobre na stawy
Ja mam tak samo, ale mimo 11 pobytów w Cro to na Hvar nie dotarłam jeszcze....Hercklekot napisał(a):Nie mam swojej łódki a z nurkowania to tylko snorkeling więc dla mnie to zupełnie inny wymiar wakacji. Fajny ten Hvar, już 6 lat minęło jak tam byłem... Miodzio relacja, czekam na c.d.
Roxi napisał(a):Dzięki za miłe słowa
Blond jest ładny, ale jak tu być blondyną, jak Ci wszyscy Ruda mówią
Nikola jeszcze nie zdobyty... moje kolano pozwoliło nam pójść tylko do groty. W sumie się cieszę, że pozwoliło dojść aż tam.
piekara114 napisał(a):Jak powstają żelki?
krakusowa napisał(a):ja też
Sara76 napisał(a):Bardzo sympatyczna relacja, zresztą podobnie jak ta z poprzedniego roku.
nosekdomin napisał(a):Mmmm ... Hvar to jest wyspa. Jeszcze kiedyś tam wrócimy. Fajne fotki.
andeo napisał(a):A wracając do Nikoli ,szkoda ,ale my też doszliśmy tylko do groty i to wcale nie taka pestka ,szczególnie w upałach ,więc i tak brawo
A że chcecie za rok wrócić na Hvar to wszystko przed Tobą ,tylko kolanko napraw
andeo napisał(a):..Czytam że jest nas więcej z tymi kolanami ,to na pocieszenie napiszę ,że ja miałam 7 lat temu robione i jest ok do tej pory a drugie miałam w maju a w lipcu już śmigałam po górkach oba łąkotka ,dość szybko się rehabilituje ,miejmy nadzieję że i u Ciebie tak będzie ...dobra koniec z gadaniem ,idę Hvarek oglądać
ruzica napisał(a):Roxi napisał(a):O!piekara114 napisał(a):Jak powstają żelki?
No to już pożelkowałam.
Ojej, a co tam jest w tym linku Bo ja się boję zaglądać jako nałogowy żelkożerca
Powrót do Nasze relacje z podróży