Koenig napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Roxi napisał(a):piotrf napisał(a):Cześć Roxi the blonde , w tym kolorze też fajnie wyglądasz ale czy poznałbym Cię na ulicy
Na pewno byś poznał. Moje 180cm wzrostu ciężko przeoczyć.
Ja widzę tylko do wysokości 160 cm
Próbuję odliczyć gdzie mniej więcej będziesz miał wzrok ale odwagi mi brakuje
Hvaru tylko odrobinę liznąłem ale coś mnie tam ciągnie bardziej niż na Brač
Chętnie poczytam.
agata26061 napisał(a):No ciekawie nie było. Tym bardziej, że jechaliśmy w 8 osób, bo to VW t5 caravelka była. Dodatkowo z dzieciakami 4,5 roku i córka 11 m-cy. Skończyło się na lawecie
andeo napisał(a):Jestem fanką Waszych filmików,sa pełne radość ,miłości ,no wszystkiego czego na wakacjach potrzeba
W blond włoskach Ci ślicznie ! fotki super ,aż zatęskniłam za moją Dubovicą i Njedjelką i ...właśnie za całą wyspą
ciekawa jestem czy w tym roku udało Wam się zdobyć Sv Nikolę ,mniemam że tak
majeczka napisał(a)::D wow, czyżby Matko? My również uczestniczyliśmy w kilku Jego, wspaniałych ucztach w Bojanic Bad...
nosekdomin napisał(a):Super fotorelacja. We Love HVAR
Roxi napisał(a):Nikola jeszcze nie zdobyty... moje kolano pozwoliło nam pójść tylko do groty. W sumie się cieszę, że pozwoliło dojść aż tam.
AniaJ. napisał(a):Przygody z kolanami są do kitu...walczyłam z moim jakieś 2 lata, dwie operacje, rok rehabilitacji, ale "już" śmigam Tylko boli przy zmianach pogody, pewnie ma prawo, ale nie lubię tego
Galaretki wcinaj, to zawsze dobre na stawy
Roxi napisał(a):AniaJ. napisał(a):Przygody z kolanami są do kitu...walczyłam z moim jakieś 2 lata, dwie operacje, rok rehabilitacji, ale "już" śmigam Tylko boli przy zmianach pogody, pewnie ma prawo, ale nie lubię tego
Galaretki wcinaj, to zawsze dobre na stawy
Ja mam zabieg umówiony na początek listopada i później znowu reha... ale mam nadzieję, że w końcu wszystko się naprostuje
Galaretki i żelki
AniaJ. napisał(a):Będzie dobrze Trzymam kciuki!
A co konkretnie będą Ci naprawiali? Ja miałam rekonstrukcję wiązadła krzyżowego przedniego
Roxi napisał(a):AniaJ. napisał(a):Będzie dobrze Trzymam kciuki!
A co konkretnie będą Ci naprawiali? Ja miałam rekonstrukcję wiązadła krzyżowego przedniego
Artroskopia i w trakcie tego będą mówili co naprawiają, bo do końca nie wiadomo Tzn wiadomo tyle, że wiązadła całe i rekonstrukcji nie będzie, ale co dalej to sie okaże. Kolano dokucza mi się już trochę mniej, ale stwierdziłam, że trzeba to w końcu porządnie zrobić i tyle
AniaJ. napisał(a):To już o Hvarze pisz , to nie wątek zdrowotny Chociaż w temacie, bo kolano nie pozwoliło wejść na Nikolę
bluesman napisał(a):Nas też kolana bolą ale na Nikolę wjechaliśmy na rowerach
Hvar z wody wygląda zupełnie inaczej
Adis napisał(a):Siedzę i podziwiam, zwłaszcza, że Hvar we wrześniu oglądałem głównie z perspektywy lądu, teraz jest okazja by zobaczyć piękne zatoczki od tej drugiej strony...
Hercklekot napisał(a):Nie mam swojej łódki a z nurkowania to tylko snorkeling więc dla mnie to zupełnie inny wymiar wakacji. Fajny ten Hvar, już 6 lat minęło jak tam byłem... Miodzio relacja, czekam na c.d.
Roxi napisał(a):AniaJ. napisał(a):To już o Hvarze pisz , to nie wątek zdrowotny Chociaż w temacie, bo kolano nie pozwoliło wejść na Nikolę
Podziwiam ludzi, którzy w Cro na rowerkach śmigają. A jak już zobaczyłam, że jadą od nas z campu... na ten podjazd, to w ogóle czapki z głów
Powrót do Nasze relacje z podróży