Roxi napisał(a):Zanim wrzucę kolejny odcinek, to zapraszam na kino
W tak zwanym międzyczasie ( bo coś spania ostatnio nie mam ) powstał krótki filmik z naszego tegorocznego Hvaru.
Hvar, Jagodna, Lili 2016
W ustawieniach polecam włączyć jakość HD
Andzia* napisał(a):Muszę użyć tego słowa ZAJEBIŚCIE
figusek napisał(a):Widok z baru wspaniały
te kiero napisał(a):bardzo mi się spodobał ten camp, tylko nic nie widzę na stronce w temacie elektryki, czy są tam skrzynki, a jeżeli tak to czy na całym campie, i jak oceniasz ilość ludzi jak na wrzesień?
AniaJ. napisał(a):Bosko
Roxi napisał(a):3 września- sobota. Trzeba było na chwilę usiąść i pomilczeć
..
smoki3 napisał(a):Ta... W tym roku po przygodach z silnikiem decyzja o wyjeździe i sam wyjazd zapadł w dwa dni.
- Zapomniałem 808 portów i zatok - dokładnej mapy R A Z !
smoki3 napisał(a):- Zapomniałam potężnej przenośnej od kilku lat wożonej i sprawdzanej lampy. D W A !
smoki3 napisał(a):Ale za to zabrałem lodówkę co było strzałem w 10.
smoki3 napisał(a):Ta... do tej pory siedzę i milczę...... a mineły prawie dwa mieciące.
Roxi napisał(a):Zanim wrzucę kolejny odcinek, to zapraszam na kino
W tak zwanym międzyczasie ( bo coś spania ostatnio nie mam ) powstał krótki filmik z naszego tegorocznego Hvaru.
Hvar, Jagodna, Lili 2016
W ustawieniach polecam włączyć jakość HD
tyniolek napisał(a):Masz suba ode mnie, czekam na wypady nurkowe
piotrf napisał(a):Cześć Roxi the blonde , w tym kolorze też fajnie wyglądasz ale czy poznałbym Cię na ulicy
piotrf napisał(a):I co tu więcej napisać - pełna zgoda
Roxi napisał(a):piotrf napisał(a):Cześć Roxi the blonde , w tym kolorze też fajnie wyglądasz ale czy poznałbym Cię na ulicy
Na pewno byś poznał. Moje 180cm wzrostu ciężko przeoczyć.
Janusz Bajcer napisał(a):Roxi napisał(a):piotrf napisał(a):Cześć Roxi the blonde , w tym kolorze też fajnie wyglądasz ale czy poznałbym Cię na ulicy
Na pewno byś poznał. Moje 180cm wzrostu ciężko przeoczyć.
Ja widzę tylko do wysokości 160 cm
Roxi napisał(a):Oooo kurka
Pewnie mieliście niezły stres. Skończyło się na lawecie czy u mechanika?
Roxi napisał(a):majeczka napisał(a):Spotkanie miało miejsce na plaży, czy może w którymś z apartamentów?
Bojanić Bad to urocze miejsce. Nie napiszę "urocze miasteczko", bo do miasteczka trochę mu brakuje, np sklepu
Spotkanie zrobiliśmy w prywatnej konobie Gospodarz przygotował ucztę.... bo tego nie da się inaczej nazwać jak tylko ucztą...
Powrót do Nasze relacje z podróży