Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrześniowy Hvar

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2016 19:55

Roxi pełen Szacun! za to pakowanie Auta. Ja jednak wolałbym ciągnąć małą przyczepkę bagażową ze względu na masę spoczynkową sprzętu w samochodzie. :mrgreen:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 19.09.2016 19:55

Bardzo bardzo miło jest pooglądać Hvar... 8)
Betinka73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betinka73 » 19.09.2016 19:58

Zasiadam szybciutko i ja, chyba jeszcze załapię się na drugi rząd- widok stąd bardzo dobry. Serce mocniej mi bije, na Hvarze i Lili byliśmy od 15 do 29 lipca, tęsknota nie ustaje :)
jolcix
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolcix » 19.09.2016 20:12

cudowne miejsce :) chętnie powspominam
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 19.09.2016 20:15

Witaj Roxi,
widzieliśmy Was na parkingu w drodze nad Jadran
Zdjęcia niestety nie udało sie nam zrobić :(

Hvar :roll: bardzo zazdroszczę, bylismy tam już 8 lat temu
Chętnie popatrzę i powspominam :roll:

Pozdrawiam :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 19.09.2016 20:41

CROnikiCROpka napisał(a):Oj jak dobrze, że piszesz. Jak dobrze, że Hvar :hearts:

Będę skrzętnie wszystko notować, bo za rok... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oj dobrze nam na Hvarze było.
Rok temu i teraz... i za rok pewnie też nam tam będzie dobrze ;)

gusia-s napisał(a):Takem czuła, że trzeba dziś zajrzeć do ostatnio poruszanych wątków i proszę! Już nadajesz :)
Ja od 2 mcy nie mogę się zabrać za segregację fotek ech....
Ciekawa jestem Waszych odczuć z wrześniowego Hvaru, pierwszy zachód słońca piękny :)

Ja znalazłam sobie zajęcie, żeby się wymigać od sprzątania auta po przyjeździe :twisted:
A tak serio, to jest to dla mnie lekarstwo, szczególnie kiedy za oknem taka brzydka pogoda.

smoki3 napisał(a):Roxi pełen Szacun! za to pakowanie Auta. Ja jednak wolałbym ciągnąć małą przyczepkę bagażową ze względu na masę spoczynkową sprzętu w samochodzie. :mrgreen:

Hej smoki :)
Też przez chwilę zastanawialiśmy sie nad przyczepką, ale po policzeniu kosztów autostrad, promu itp, postanowiliśmy zawalić rzeczami Szaranika. Dał radę, zużyliśmy dużo pasów ściągających i trochę trzeba było pokombinować ( dobrze, że kiedyś w tetris grałam :D ), ale jakoś się złożyło.
Super, że zagladasz ;)

Mikromir napisał(a):Bardzo bardzo miło jest pooglądać Hvar... 8)

A mi miło powspominać :mrgreen:

Betinka73 napisał(a):Zasiadam szybciutko i ja, chyba jeszcze załapię się na drugi rząd- widok stąd bardzo dobry. Serce mocniej mi bije, na Hvarze i Lili byliśmy od 15 do 29 lipca, tęsknota nie ustaje :)

Lili ma coś w sobie. My tam czujemy się jak u siebie. Tym bardziej, że mamy tam znajomych... i na miejscu i takich co rok w rok są na Lili. Uwielbiam to miejsce :)

jolcix napisał(a):cudowne miejsce :) chętnie powspominam

Zapraszam :)

krakusowa napisał(a):Witaj Roxi,
widzieliśmy Was na parkingu w drodze nad Jadran
Zdjęcia niestety nie udało sie nam zrobić :(

Hvar :roll: bardzo zazdroszczę, bylismy tam już 8 lat temu
Chętnie popatrzę i powspominam :roll:

Witam serdecznie :)
No proszę... miło byłoby się spotkać. Mam nadzieję, że relacja się spodoba :)
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 19.09.2016 20:49

Ale się cieszę:) Hvar powspominam z rozrzewnieniem :D
Split kiedyś zwiedzę cały,my tylko przelotem byliśmy...
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 19.09.2016 21:19

Jakby co to jestem tu i będę czytał i oglądał,
bo może tu być ciekawie 8)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.09.2016 21:36

Roxi napisał(a):Szkoda, że Was nie było na małym forumowym spotkaniu w Bojanić Bad ;)

:D Roxi, również bardzo żałuję, zwłaszcza, że Bojanić Bad, to jak dla mnie bardzo fajna i na pewno kameralna miejscówka. Przebywaliśmy tam kilka lat z rzędu, dopóki, nie zaczęliśmy jeździć na Korculę...

Spotkanie miało miejsce na plaży, czy może w którymś z apartamentów?
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 19.09.2016 21:48

Cześć

Melduje się.
Czekam na dalszą część Waszej wyprawy.

Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2016 23:52

A ja myślałem że moja żona bierze dużooo rzeczy, tak na wszelki wypadek :smo:
Jadę z Wami, a właściwie już płynę na Hvar bo nie byłem...

Pozdrawiam
Krzysiek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2016 09:17

arko2007 napisał(a):A ja myślałem że moja żona bierze dużooo rzeczy, tak na wszelki wypadek :smo:

Pozdrawiam
Krzysiek

Dziewczyny z Gliwic tak mają :) Moja szwagierka tam mieszkająca może iść w zawody. :boss: Hvar w wykonaniu Roxi jest zawsze piękny. :)
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 20.09.2016 09:31

Jestem i ja :)
Przyznam, że moje bagaże to nic :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 20.09.2016 09:49

loverosa napisał(a):Ale się cieszę:) Hvar powspominam z rozrzewnieniem :D
Split kiedyś zwiedzę cały,my tylko przelotem byliśmy...

My też Split tylko przelotem. Po pierwsze nie mieliśmy zbyt dużo czasu, a po drugie chęci też jakieś takie średnie ;)
Dobre parę lat temu byłam i z tego co pamiętam, to bardzo mi sie podobało, może kiedyś będzie okazja na powtórkę, chociaż wątpię ;)

Piter_M napisał(a):Jakby co to jestem tu i będę czytał i oglądał,
bo może tu być ciekawie 8)

Hejka :)

majeczka napisał(a):Spotkanie miało miejsce na plaży, czy może w którymś z apartamentów?

Bojanić Bad to urocze miejsce. Nie napiszę "urocze miasteczko", bo do miasteczka trochę mu brakuje, np sklepu ;)
Spotkanie zrobiliśmy w prywatnej konobie :mrgreen: Gospodarz przygotował ucztę.... bo tego nie da się inaczej nazwać jak tylko ucztą!

andrzej29 napisał(a):Cześć

Melduje się.
Czekam na dalszą część Waszej wyprawy.

Witam :)
Dalsza część wyprawy dopiero popołudniu, bo dziś to nie wiem gdzie ręce włożyć :roll:

arko2007 napisał(a):A ja myślałem że moja żona bierze dużooo rzeczy, tak na wszelki wypadek :smo:

smoki3 napisał(a):Dziewczyny z Gliwic tak mają :) Moja szwagierka tam mieszkająca może iść w zawody. :boss:

figusek napisał(a):Jestem i ja :)
Przyznam, że moje bagaże to nic :D

Ojjjj proszę mnie tutaj nie osądzać ;)
Tak się składa, że u nas to ja jestem tą osobą, która bierze mniej rzeczy. Oczywiście.... ciuszków może i więcej, ale ileż to one miejsca zajmują? Na pewno mniej niż skrzynka z narzędziami wszelakimi, sprzęt do wspinaczki i olinowanie na wszystkie okoliczności (które w tym roku się przydało ;) ) :mrgreen:
Czasami za zazdrością patrzyliśmy na pięknie i zgrabnie spakowane samochody, gdzie z tyłu, na samej górze, na półeczce leżał tylko słomiany kapelusz :oczko_usmiech:

smoki3 napisał(a): Hvar w wykonaniu Roxi jest zawsze piękny. :)

Dzięki :)
Tak się zastanawiam, ile to można o tym Hvarze pisać... ale jak się okazuje jednak można :oczko_usmiech:
dr.kokos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr.kokos » 20.09.2016 12:25

Czuję, że mój wierszowany Pag, przy Twoim Wrześniowym Hvarze to jest cieniuśki, oj cieniuśki :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Wrześniowy Hvar - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies