2,5 tygodnia na Hvarze... Suuuper!
Będę podglądać Wasze pontonowania, nurkowania i wędrówki, a przede wszystkim lenistwo Bo tego najbardziej mi ostatnio brakuje...
Moje skrzydełka jeszcze nie schowane ... więc może się przyłączę ...Roxi napisał(a):Będzie trochę pontonowania:
Tu odpadam ...Roxi napisał(a):Będzie trochę nurkowania:
Tu jak najbardziej się piszę ...Roxi napisał(a):Będzie trochę wędrówek:
A tu ... to oczywista oczywistość ...Roxi napisał(a): I oczywiście będzie trochę lenistwa:
tyniolek napisał(a):W takim razie czuję się mniej winna, że nie śledziłam wątku , bo 15 września już od prawie tygodnia byłam w domu
greg1595 napisał(a):Zasiadam i ja
lotnikwsk napisał(a):Jak Hvar to i ja jestem
maslinka napisał(a):Będę podglądać Wasze pontonowania, nurkowania i wędrówki, a przede wszystkim lenistwo Bo tego najbardziej mi ostatnio brakuje...
mysza73 napisał(a):Tu jak najbardziej się piszę ...
piekara114 napisał(a):Poczytam jak wrócę do domu, bo zdjęć w pracy nie widzę
Ale już tych z nurkowania nie mogę się doczekać
To żeby Cię zbytnio nie obciążać, wrzucaj wszystkieRoxi napisał(a):Nurkowania trafiły nam się doskonałe. Zdjęć spod wody mam masę i ciężko będzie coś wybraćpiekara114 napisał(a):Poczytam jak wrócę do domu, bo zdjęć w pracy nie widzę
Ale już tych z nurkowania nie mogę się doczekać
ruzica napisał(a):Załapałam się na drugi rząd Hvar chyba w przyszłym roku, więc będę śledzić uważnie.
ajdadi napisał(a):Z chęcią również będę zaglądał .Pozdrawiam
piotrf napisał(a):Obecny
Wszystkiego trzeba po kawałku na urlopie . . . a lenistwa też ( może być nawet trochę większy od pozostałych )
piekara114 napisał(a):Nadrobiłam, ale czuję niedosyt... Myślałam, że więcej zdjęć zobaczę
longtom napisał(a):No to pewnie trochę potrwa. Z powody mułowatości w/w już rok temu się rozstaliśmy.
Ale chętnie poczekam.
pzdr
AniaJ. napisał(a):Jeju, 17 dni na Hvarze
Zapowiada się ciekawie, będę zaglądała. Na Hvarze byliśmy już trzy razy (w tym dwa razy na Lili), ale wciąż czuję niedosyt
Będę stałym gościem
Powrót do Nasze relacje z podróży