Będę podglądać Wasze pontonowania, nurkowania i wędrówki, a przede wszystkim lenistwo

Moje skrzydełka jeszcze nie schowane ... więc może się przyłączę ...Roxi napisał(a):Będzie trochę pontonowania:
Tu odpadam ...Roxi napisał(a):Będzie trochę nurkowania:
Tu jak najbardziej się piszę ...Roxi napisał(a):Będzie trochę wędrówek:
A tu ... to oczywista oczywistość ...Roxi napisał(a): I oczywiście będzie trochę lenistwa:
tyniolek napisał(a):W takim razie czuję się mniej winna, że nie śledziłam wątku, bo 15 września już od prawie tygodnia byłam w domu
greg1595 napisał(a):Zasiadam i ja![]()
lotnikwsk napisał(a):Jak Hvar to i ja jestem
maslinka napisał(a):Będę podglądać Wasze pontonowania, nurkowania i wędrówki, a przede wszystkim lenistwoBo tego najbardziej mi ostatnio brakuje...
mysza73 napisał(a):Tu jak najbardziej się piszę ...![]()
piekara114 napisał(a):Poczytam jak wrócę do domu, bo zdjęć w pracy nie widzę![]()
![]()
Ale już tych z nurkowania nie mogę się doczekać
To żeby Cię zbytnio nie obciążać, wrzucaj wszystkieRoxi napisał(a):Nurkowania trafiły nam się doskonałe. Zdjęć spod wody mam masę i ciężko będzie coś wybraćpiekara114 napisał(a):Poczytam jak wrócę do domu, bo zdjęć w pracy nie widzę![]()
![]()
Ale już tych z nurkowania nie mogę się doczekać
ruzica napisał(a):Załapałam się na drugi rządHvar chyba w przyszłym roku, więc będę śledzić uważnie.
ajdadi napisał(a):Z chęcią również będę zaglądał .Pozdrawiam
piotrf napisał(a):Obecny![]()
Wszystkiego trzeba po kawałku na urlopie . . . a lenistwa też ( może być nawet trochę większy od pozostałych)
piekara114 napisał(a):Nadrobiłam, ale czuję niedosyt... Myślałam, że więcej zdjęć zobaczę![]()
longtom napisał(a):No to pewnie trochę potrwa. Z powody mułowatości w/w już rok temu się rozstaliśmy.
Ale chętnie poczekam.
pzdr
AniaJ. napisał(a):Jeju, 17 dni na Hvarze![]()
Zapowiada się ciekawie, będę zaglądała. Na Hvarze byliśmy już trzy razy (w tym dwa razy na Lili), ale wciąż czuję niedosyt![]()
Będę stałym gościem
Powrót do Nasze relacje z podróży