walp napisał(a):W tej relacji zdobędziemy jeden szczyt samochodem i mimo, że był to wjazd, to ze względu na trudności, nazywam to zdobyciem.
Ten szczyt będzie zdobywany na lądzie
Czyżby jedna z dwóch jak w tytule relacji...
walp napisał(a):W tej relacji zdobędziemy jeden szczyt samochodem i mimo, że był to wjazd, to ze względu na trudności, nazywam to zdobyciem.
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):W tej relacji zdobędziemy jeden szczyt samochodem i mimo, że był to wjazd, to ze względu na trudności, nazywam to zdobyciem.
Ten szczyt będzie zdobywany na lądzie
Czyżby jedna z dwóch jak w tytule relacji...
mchrob napisał(a):Nie wiem czy da się wejść od strony południowej jeśli tak to raczej wspinaczka alpinistyczna.
walp napisał(a):...
... Usiedliśmy przy kamiennej kaplicy, poświęconej patronowi góry. Był czas na piknik i chwilę zadumy ...
Ja zdobywałam oba ... samochodem Widoki z obu piękne ale z Nikoli widać jednak więcej w różnych kierunkach a ze Vidovej tylko południowa ekspozycja.anakin napisał(a):Byłeś Waldek na Vidovej Gorze na Braču?/
Ciekawi mnie porównanie tych dwóch szczytów ( a konkretnie widoków )
gusia-s napisał(a):Nie dokonaliście wpisu w księdze
gusia-s napisał(a):Ja zdobywałam oba ... samochodem Widoki z obu piękne ale z Nikoli widać jednak więcej w różnych kierunkach a ze Vidovej tylko południowa ekspozycja.anakin napisał(a):Byłeś Waldek na Vidovej Gorze na Braču?/
Ciekawi mnie porównanie tych dwóch szczytów ( a konkretnie widoków )
bluesman napisał(a):Dwukrotnie byliśmy w różnych latach na śv. Nikoli wjeżdżając na rowerach.
bluesman napisał(a):Przyznam się, że podobała się nam Twoja trasa na nogach jeden minus, że by wejść na nogach trzeba podjechać autem
agata26061 napisał(a):Bluesman przepiękne pola lawendy na Twoim zdjęciu. Czy mógłbyś napisać gdzie dokładniej te pola się znajdują?
Waldku, czekam oczywiście na Waszą powrotną trasę
bluesman napisał(a):Dwukrotnie byliśmy w różnych latach na śv. Nikoli wjeżdżając na rowerach. Jechaliśmy z Vrboski dwoma różnymi trasami. Przyznam się, że podobała się nam Twoja trasa na nogach jeden minus, że by wejść na nogach trzeba podjechać autem Dla innych to plus jest też nasz wpis w księdze