walp napisał(a):Rok wcześniej, podczas planowania pobytu na Pagu, miałem upatrzoną miejscówkę w Bošanie, wtedy kolega anakin zwrócił uwagę na to, że słońce tam zachodzi stosunkowo wcześnie i plaża jest w dużej części dnia zacieniona. W konsekwencji przenieśliśmy się na drugą stronę zatoki.
piekara114 napisał(a):Dla mnie zdecydowanie dużooo słońca
Epepa napisał(a):Zacienione plaże też są fajne.
bluesman napisał(a):taka zagadka to zdjęcie dokładnie jest z Hvaru co to jest,
anakin napisał(a):Oj, bardzo się cieszę, że moja opinia pozytywnie wpłynęła na Twój urlop, Waldek.
Bošana ma jeden plus.
Widok na Metajnę.
walp napisał(a):bluesman napisał(a):Gadożer z wężem w dziobie, to ta nitka w środku
Inaczej krótkoszpon, postrach chorwackich węży i jaszczurek. W życiu bym nie rozpoznał.
I po co się pastwisz nad nami biednymiwalp napisał(a): Tutaj mamy podląd na plażę w Ivan Dolac.
W dniu pisania tego odcinka (31.03) są oczywiście pustki, ale czy plaża zapełni się w czerwcu, lipcu, sierpniu tego wyjątkowego roku?
CROberto napisał(a):Oby go tylko dziób nie "rozbolał", nad jakąś plażą
gusia-s napisał(a):I po co się pastwisz nad nami biednymiwalp napisał(a): Tutaj mamy podląd na plażę w Ivan Dolac.
W dniu pisania tego odcinka (31.03) są oczywiście pustki, ale czy plaża zapełni się w czerwcu, lipcu, sierpniu tego wyjątkowego roku?
Robertttt napisał(a):Zaliczka do Slavinki wpłacona, miał być Hvar w tym roku po raz pierwszy a tu masz.
Robertttt napisał(a):Jeszcze się człowiek napatrzy na wasze piękne zdjęcia ..
Epepa napisał(a):Piękne widoki i ten kolor wody! Chciałoby się tam teraz być.
kaeres napisał(a):walp napisał(a):Zamierzam napisać później do właścicielki Slavinki, zapytam jak sytuacja się rozwija.
Co bidna będzie mogła odpisać ?
Nikt nic nie wie i pewnie żyje w nadziei, że pomimo majówki sezon nie będzie stracony :/
Powrót do Nasze relacje z podróży