walp napisał(a):Wyspa Hvar posiada kilka perełek, a Jelsa i Vrboska z pewnością do nich należą.
O dawna trwa spór wśród Cromaniaków na temat wyższości jednej miejscowości nad drugą.
maslinka napisał(a):Chyba jesteś pierwszym forumowiczem, który wszedł na wieżę kościoła w Jelsiewalp napisał(a):Wyspa Hvar posiada kilka perełek, a Jelsa i Vrboska z pewnością do nich należą.
O dawna trwa spór wśród Cromaniaków na temat wyższości jednej miejscowości nad drugą.
Długo należałam do fanów Jelsy, ale w ubiegłym roku byłam we Vrboskiej i mi się odmieniło
maslinka napisał(a):Chyba jesteś pierwszym forumowiczem, który wszedł na wieżę kościoła w Jelsie
piekara114 napisał(a): Nawet nie wiedziałam, że na wieżę można wejść...no ale zwykle spacerowaliśmy po Jelsie wieczorami...
Katerina napisał(a):Już tyle tych Jels widziałam w relacjach, ale widoku z wieży jak dotąd nie
gusia-s napisał(a):Również na wieży nie byłam mimo, iż w Jelsie mieszkałam, samą Jelse bardzo polubiłam
maslinka napisał(a):Długo należałam do fanów Jelsy, ale w ubiegłym roku byłam we Vrboskiej i mi się odmieniło
Kapitańska Baba napisał(a):Kiedyś zakochałam się we Vrboskiej. Potem tak samo polubiłam Jelsę.
piotrf napisał(a):Mnie obie się podobają
Koło tego kościólka codziennie wieczorem przechioziliśmy od nas z Burkova do centrum Jelsywalp napisał(a):Po drodze zatrzymujemy się na chwilę przy kościele św. Michała. I ruszamy dalej.
Powrót do Nasze relacje z podróży