Izka.O. napisał(a):Klimat zdjęć niezwykły. Coraz częściej powtarzam młodym mamom, że najwięcej można zobaczyć z oseskiem przy piersi. Później...a, lepiej Cię nie straszę.
Relacja wspaniała. Miło popatrzeć na miejsca znane innym spojrzeniem.
mariusz_77 napisał(a):NO WREESZCIE SIĘ DOCZEKALIŚMY dalszego ciągu... bardzo miło sie teraz czyta gdy za oknem coraz zimniej...
też mieliśmy ochotę zwiedzić zatoczki w okolicach Gdinj lecz nie zdążyliśmy...
Pozdrawiam
longtom napisał(a):ArliJ napisał(a):
O Stare kąty
Jaki ten świat mały.
pzdr
Etosote napisał(a):I ja sie przylacze, super relacja, fajne zdjecia, rowniez jak pozostali czekam na ciag dalszy. Pozdrawiam.
Iza&Krzysiek napisał(a):po prostu rewelacja znalazłam tutaj "prawie" wszystkie moje ulubione miejsca na wyspie mój ukochany Ivan, Pitve, Sv.Nikola, Dubovica i wiele, wiele innych zakątków zdjęcia cudne......rodzinka ekstra
i widzę, że byliśmy w tych samych apratmanach gospodarze to przemili ludzie
serdecznie pozdrawiam
franko napisał(a):I ja dotarłem do Twojej relacji.
Zdjęcia i cała relacja ciepła i miła.
PZDR.
loona_l napisał(a):Ależ ten Internet mały, pozdrawiam kuzynostwo Aż się nie chce za okno wyglądać, jak sobie człowiek czyta Twoją relację i przypomina wakacje...
longtom napisał(a):ArliJ napisał(a):…owszem było miło i ciekawie ale wolę chociażby Stari Grad .
Albo Jerolima.
pzdr
CROberto napisał(a):Cieszę się że kontynuujesz, bo oglądanie wyspy (i sąsiedztwa) Waszymi "spojrzeniami" bardzo mi się podoba
Świetna ta Twoja Familiada
bardzo mi miło:), niestety my nie mamy zdjęcia z panią Leną za to została nam na pamiątke butelką po wiśniówce ( z win wyrzuciliśmy), boska była, żałujemy że wzięliśmy sporo wina a tylko 1 wiśniówkę, moglismy więcej jeszcze i jednego i drugiego:)
mariusz_77 napisał(a):Pakleni otoci też mieliśmy w planie jednak nie ruszaliśmy się z wyspy...
Fajnie, że się tam wybraliście i mogę poczytać...
Pozdrawiam
Iza&Krzysiek napisał(a):bardzo mi miło:), niestety my nie mamy zdjęcia z panią Leną za to została nam na pamiątke butelką po wiśniówce ( z win wyrzuciliśmy), boska była, żałujemy że wzięliśmy sporo wina a tylko 1 wiśniówkę, moglismy więcej jeszcze i jednego i drugiego:)
ojjjj dokładnie...wiśniówka wyśmienita też żałujemy, że tylko 1 butelczne przywieźliśmy - której już dawno nie ma ...za to jeszcze mamy winko ....a whisky kupowaliście? muszę przyznać,że też niczego sobie
pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży