A jakim sprzętem robisz zdjęcia ?
Czy potem je jakoś "podkręcałaś" ? Naprawde są świetne
Potter napisał(a):Piękne zdjęcia, urocze córy. Ogólnie cool rodzinka . Utwierdzam się w przekonaniu, że 2013 to będzie Hvar.
Potter napisał(a):Ale powiedz mi kobieto jak to się robi, że mając dwójkę tak młodych dzieci, w dodatku córek, ma się TAKĄ figurę ?
Interseal napisał(a):Gdzieś już wspominałem, że najbardziej żałuję przejazdu przez te wszystkie miejscowości bez zatrzymania się i zrobienia zdjęć.
Trudno jednak było wyrwać z samochodu na chodzenie po takich uliczkach moją ferajnę, gdy wskazanie termometru podchodziło do 37 stopni ciepła w cieniu. Myśleli tylko o lodach.
Obiecywaliśmy sobie to na pochmurny dzień, który nigdy nie nadszedł.
Interseal napisał(a):Piękne zdjęcia w tych warunkach Ci wyszły. Nie wiem jak to fachowo nazwać... ale nazwijmy to tonacja zdjęć bardzo mi odpowiada, chętnie skopiowałbym takie ustawienia do swojego Canona.
Potter napisał(a):Piękne zdjęcia, urocze córy. Ogólnie cool rodzinka . Utwierdzam się w przekonaniu, że 2013 to będzie Hvar.
Ale powiedz mi kobieto jak to się robi, że mając dwójkę tak młodych dzieci, w dodatku córek, ma się TAKĄ figurę ?
GRZECH 1 napisał(a):Byłem na wyspie równe 10 lat temu (no prawie bo na początku października 2002 r), ale patrząc na twoje zdjęcia to powiem - tam naprawdę czas się zatrzymał. Jelsa, a i inne miejsca to tak jakbym wrócił z Hwaru przed kilkoma dniami . To niesamowite !
Iwona75 napisał(a):Pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę tak grzecznych (w samochodzie) dzieci. U nas tak ławtwo ( z młodszą ) nie było.
ArliJ napisał(a):
jackuc - ja tam lubię jechać w miejsce szeroko opisywane na forum, z wieloma juz odkrytymi perełkami bo mogę wybierać do woli co najbardziej mi pasuje i zawsze też mogę odkryć coś nowego nie tracąc czasu na odwiedzanie miejsc które już wiem, że średnio mi podejdę:) W każdym razie Hvar polecam, jest na tyle ciekawą wyspą, że wiele jeszcze miejsc nie zostało odkrytych i opisanych na forum:)
jackuc napisał(a):ArliJ napisał(a):
jackuc - ja tam lubię jechać w miejsce szeroko opisywane na forum, z wieloma juz odkrytymi perełkami bo mogę wybierać do woli co najbardziej mi pasuje i zawsze też mogę odkryć coś nowego nie tracąc czasu na odwiedzanie miejsc które już wiem, że średnio mi podejdę:) W każdym razie Hvar polecam, jest na tyle ciekawą wyspą, że wiele jeszcze miejsc nie zostało odkrytych i opisanych na forum:)
Super. Myślę, że jeśli okoliczności pozwolą to na 99.9% będzie za rok Hvar. Jestem przekonany, że się nie będziemy tam nudzić. Wyspa jest spora a ja wolałbym uniknąć pływania promem, żeby cokolwiek zobaczyć, więc pewnie bite dwa tygodnie tam spędzimy
Powrót do Nasze relacje z podróży