I już wypoczywają na Korculi....ależ Wam zazdroszczę
Cudownych wakacji.
papryczka79 napisał(a):Witaj Nadio i Leno na wakacjach:)
Z uwagą przeczytałam Twój pierwszy post. Szykujemy się do naszej wrześniowej wyprawy (to znaczy ja się szykuje, bo nic nie sprawia mi takiej radochy jak obsesyjne czytanie forum). Zamierzamy także popłynąć z lądu na Hvar. Marzy nam się objazdówka. Trochę na lądzie trochę na Hvarze. Bierzemy ze sobą namioty, ale jeśli udałoby się upolować jakiś niedrogi pokoik byłoby cudnie. Zainteresowały mnie szczególnie mocno kolorowe apartamenty. Pierwsza myśl po zobaczeniu tej ładnej stronki i zdjęć była taka, że to na pewno nie na naszą dziurawą kieszeń. Patrzę a tu ceny śliczne. Cena za apartament żółty i zielony 25e! To tak malutko, że aż zaczęłam podejrzewać, że kwota ta jest od osoby, czyli pokój 50e? Nie no chyba nie. Gdybyśmy wiedzieli dokładnie kiedy będziemy to bym zarezerwowała. Jednak nie wiemy tego jeszcze. Poza tym czytałam w różnych postach, że niechętnie wynajmuje się pokoje na małą liczbę dni (planujemy Hvar 4 lub 5 dni) stąd też pomysł campingu gdzie niczego nie trzeba planować wcześniej.
Pozdrawiam ciepło i idę czytać dalej:)
P.S śliczne te Twoje dziewczyny!
Powrót do Nasze relacje z podróży