Z wielkim zainteresowaniem przeczytałam świetną relację.
Piękne córeczki i co za zbieg okoliczności nazywają się tak jak moje wnusie (jedynie moja Nadja przez się przez "j").
Na Peljesac też warto!!!!! Byliśmy w lipcu 2012 całe 2 tygodnie. A ponieważ byliśmy już raz na Peljescu - w tym roku Jelsa na nas oczekujeAgasz napisał(a):Przeczytałam całość za jednym zamachem Piękna relacja.
Myślałam, że jeżeli pojedziemy w tym roku do Cro, to na Peljesac, ale ostatnio tyle relacji o Hvarze przeczytałam, że chyba jednak Hvar będzie
Agasz napisał(a):Przeczytałam całość za jednym zamachem Piękna relacja.
Myślałam, że jeżeli pojedziemy w tym roku do Cro, to na Peljesac, ale ostatnio tyle relacji o Hvarze przeczytałam, że chyba jednak Hvar będzie
predatortata napisał(a):Przez tą piękną relacje i my zarezerwowaliśmy Hvar. Pierwszy dzień sierpnia już nie możemy się doczekać.pozdrawiamy
Monte Christo napisał(a):Relacja na 5+ .
Mam pytanie jak oceniasz te apartamenty ?
MirekZet napisał(a):Droga Autorko tego pięknego wątku,
fantastyczna relacja, przyznaję, że aż się zarejestrowałem, żeby skomentować...
Twój opis pokażę wieczorkiem żonie i namawiam ją na wyprawę na Hvar
pozdrawiam serdecznie i proszę o cd.
Mirek
magosia8 napisał(a):Droga autorko!
Piękna relacja. Świetnie zdjęcia.
A najlepsze jest to , że weszłam kiedy zobaczyłam tytuł.
Jedyne imiona jakimi zawsze chciałam nazwać moje córeczki to Lena i Nadia. Nie są to zbyt popularne imiona i do tego razem w komplecie.Widać mamy podobny gust do imion:).
Pozdrawiam serdecznie
marko350 napisał(a):Dopiero teraz trafiłem.....przeczytałam całość za jednym zamachem Piękna relacja i zdjęcia świetne
janusz07 napisał(a):Późno ale przeczytałem. Piękna relacja, piękne zdjęcia, muszę wreszcie odwiedzić Hvar. I pozdrawiam Kraków mimo smogu mam dobre wspomnienia z czasu studiów. I czekam na następny odcinek. pozdrawiam gorąco mimo mrozu.
Bosm@n napisał(a):Fajnie, że trafiłem na relację:-) w tym roku też Hvar, uvala Torac - będę z dziećmi - trochę starszymi od Wszych ArliJ.
Tak jak Ty też drukuje fajniejsze relacje z okolic w które jadę:-) Twoja już "leci" na drukarkę.
Darkos napisał(a):ArliJ napisał(a):
Czas mija a tu brak kolejnego odcinka....przyznaje się bez bicia że kolejny odcinek jeszcze nie powstał ale obiecuję że to nadrobię na dniach:).
i co będzie?
bblu napisał(a):Z wielkim zainteresowaniem przeczytałam świetną relację.
Piękne córeczki i co za zbieg okoliczności nazywają się tak jak moje wnusie (jedynie moja Nadja przez się przez "j").
ruwado napisał(a):Na Peljesac też warto!!!!! Byliśmy w lipcu 2012 całe 2 tygodnie. A ponieważ byliśmy już raz na Peljescu - w tym roku Jelsa na nas oczekujeAgasz napisał(a):Przeczytałam całość za jednym zamachem Piękna relacja.
Bosm@n napisał(a):A z praktycznych rad, prom z Drvenika jest w sobote wieczorem oblegany? Jest szansa ze sie nie zalapie na ostatni i.... nocka w aucie?
suprnowa napisał(a):Mogłabys napisać coś wiecej o apartamencie w którym nocowaliscie w drugim tygodniu?Czy blisko jest do plazy,jak warunki i czy jest widok na morze i coś wiecej o tym miejscu.Czy warto tam sie udać.
Wybieramy sie tam w połowie czerwca.
eystrasalt napisał(a):Baaardzo przyjemna, rodzinna relacja. Świetne zdjęcia. W zeszłym roku miałem Hvar w planach, ale odpuściłem na rzecz Korculi. Czas się pakować i jechać/płynąć nadrobić zaległości Pozdrawiam.
ruwado napisał(a):Czekam na Jerolim - już mam ściągę z Twojej relacji - szykują się na początek lipca
Bosm@n napisał(a):A z praktycznych rad, prom z Drvenika jest w sobote wieczorem oblegany? Jest szansa ze sie nie zalapie na ostatni i.... nocka w aucie?
Powrót do Nasze relacje z podróży