PAP napisał(a):
Ja też nie bardzo rozumiem, o co Paszczakom chodziło ... ja myślałem, zanim przeczytałem, że ktoś ich teksty czy zdjęcia publikował jako swoje czy coś w tym stylu ... ale to była jakaś dziecinada ... parę lat temu nie każdy miał szybkie łącze do internetu, więc faktycznie zgranie na płytę paru relacji i pożyczenie jej znajomym bez netu, co by sobie też poczytali, to jak dziś przesłanie komuś linka do relacji ... no ale jak ktoś ma chore ambicje, to się mówi trudno ...
Wiesz PAP-ie może to nie były chore ambicje a właśnie ambicje zawodowe i tak naprawdę to dobrze że Ty, Kulka, LRobert, Buber, Witki, Shtriga, Zawodowiec, Fiolek, Dangol, Szopisko, wymieniam z konieczności tylko tych ostatnio piszących swoje relacje, nie jesteście porównywani ani nie musicie konkurować ze zdjęciami z zawodowymi reporterami i dziennikarzami. Oni mają swoje "dzienniki i czasopisma". Może początkowo sądzili, że tu się płaci za teksty albo że ktoś ich "odkryje" dzięki relacji.
PAP napisał(a):P.S. Ja DALEJ pamiętam o tej waszej relacji z Czarnogóry, co ją zapowiadaliście
Trudności ze znalezieniem mapy Jugoslavien Makedonien wydłużają przygotowania z wystrzeleniem bomby do góry. Zależy nam aby w relacji nie było białych plam, bo nie mamy pojęcia którą drogą szliśmy i jak się nazywała górka której zrobiliśmy foto a jest wybitna lub charakterystyczna. Obiecujemy i dotrzymamy (jak Shtriga). W styczniu się zacznie.....ale nie napiszemy jej w tak rewelacyjnym tempie (jak Shtriga). Bez tej mapy trzeba szperać i szukać w różnych zródłach
Będziemy w stosunku do Ciebie znacznie opóźnieni, ale to nie szkodzi, bo teraz u Ciebie tak łatwo można znaleźć się w odpowiednim dniu relacji.