tony montana napisał(a):Paweł (bo to chyba Paweł) opalony jak Tom Hanks w "Cast Away"
Kapelusza nie poznajesz?
tony montana napisał(a):Paweł (bo to chyba Paweł) opalony jak Tom Hanks w "Cast Away"
kulka53 napisał(a):Metajna jest super ale ma jedną wadę jako miejscówka na spokojne wakacje... leży za blisko Rucicy i przewalają się przez nią samochodowe hordy , tzn. tak mi się przynajmniej wydaje i takie też miałem odczucie na miejscu gdy sami warkocząc dieslowskim motorem przejeżdżaliśmy nad głowami plażowiczów widocznych na tych zdjęciach .
piekara114 napisał(a):Puk, puk
piekara114 napisał(a):Kapelusza nie poznajesz?
anakin napisał(a):nie trzeba się pchać do centrum.
anakin napisał(a):Tak na marginesie to ja "podziwiam" ludzi, którzy cały pobyt potrafią przesiedzieć "pod murkiem" w centrum.
Ja dalej znam tylko z cro, przed nami nadal rejs ze Splitu...kulka53 napisał(a):rochę widoków które zna chyba każdy... teraz także i my .
Też nie poszliśmy, ba, nawet w planie tego nie mieliśmy.....Mikromir napisał(a):Na Beritnicę nie poszliście...
piekara114 napisał(a):Też nie poszliśmy, ba, nawet w planie tego nie mieliśmy.....Mikromir napisał(a):Na Beritnicę nie poszliście...
piekara114 napisał(a):Ja dalej znam tylko z cro, przed nami nadal rejs ze Splitu...
Mikromir napisał(a):Na Beritnicę nie poszliście...
Splitu nie zwiedziliście...
Supetar ominęliście...
Mikromir napisał(a):Mam nadzieję, że potem na Braču już się poprawiliście.
Mikromir napisał(a):Wracając promem z Pagu wkurzałam się widząc niemal wszystkich pasażerów bez masek - a były już wtedy obowiązkowe!
Mikromir napisał(a):Zdaje mi się, że lipcowe upały w tym roku przeniosły się na wrzesień.
Powrót do Nasze relacje z podróży