piekara114 napisał(a):Puk, puk.....
Pukanie poskutkowało... obudziłem się i jest mały cd.
A tak swoją drogą ktoś tu chyba na Lesbos śpi już od wiosny
CROberto napisał(a):Plaża naturystów ,jest po zachdniej stronie zakola zatoki- za takim mini cypelkiem.
Są skałki ,jest też łagodne wejście, z dużej otoczakowej plaży ,oraz mnóstwo cienia nieopodal wody.
CROberto napisał(a):W tym lasku piniowym, w sezonie parkowanie legalne i bez opłat.
Bo ja śpioch jestem, ale specjalnie dla Ciebie (bo wielkiego zainteresowania L.nie ma) jestem w trakcie pisania kolejnego odcinkakulka53 napisał(a):A tak swoją drogą ktoś tu chyba na Lesbos śpi już od wiosny
Mikromir napisał(a):Ten lasek piniowy w Šimuni to fajna sprawa, jeśli oczywiście ktoś lubi tego typu plaże.
Mikromir napisał(a):nie spodziewałam się w Chorwacji takich luksusów jak w Grecji.
piekara114 napisał(a):Bo ja śpioch jestem, ale specjalnie dla Ciebie (bo wielkiego zainteresowania L.nie ma) jestem w trakcie pisania kolejnego odcinka
kulka53 napisał(a):Ninie
ruzica napisał(a):Zaniepokoił mnie brak kotów w tym miejscu gdzie są ruiny przy wjeździe na Pag
ruzica napisał(a):W Šimuni(5 lat temu) chyba nie mogliśmy wypatrzeć żadnego miejsca parkingowego i pojechaliśmy wtedy gdzieś indziej. Ale widzę, że nic specjalnego nie straciliśmy
piekara114 napisał(a):Girenicę odpuściliśmy, nie chciało nam się tak daleko jeździć.
kmichal napisał(a):... bardzo sympatyczne miasteczko, zrobiło na nas pozytywne wrażenie ... ...
kmichal napisał(a):Mam nadzieję, że już teraz na bieżąco, tym bardziej, że jesteśmy na Pagu ... ...
kulka53 napisał(a): Nie ma również żadnego parkingu (chyba że właściciel którejś z pobliskich działek udostępnia ją w sezonie za opłatą)
Powrót do Nasze relacje z podróży