I znowu piękne zdjęcia - zwłaszcza słynne cztery wieże w Rabie na Rabie i ta woda na nadbrzeżu.
Marzy mnie się kiedyś KRK (i wtedy Rab), ale najpierw jednak bardziej na południe.
Pozdrav
W.
shtriga napisał(a):Cóż powiedzieć, kiedy... "jest tyle gór do zdobycia"... Trzeba będzie kiedyś się w góry Cro wybrać...
shtriga napisał(a):Pojęcia nie miałam, że bura taka silna! A ja myślałam, że to co nas na Sedlu w Durmitorze spotkało, kiedy nie dało się wysiąść z auta, to już był szczyt mocy wichru
shtriga napisał(a):Aha - Ja się opuncjami obżeram wszędzie, gdzie jestem. Że też jeszcze żyję...:):):). Na Malcie były takie prawie czarne - dziób miałam jak potwór, ale były przesłodkie. Nie wiem jak je zbieram, że nie miałam dotąd kolczastych przygód
Gajus.ems napisał(a):Dzięki za relację. Dla mnie najfajniesza z fajnych na forum ( chociaż jest wiele innych równie pasjonujących). Ciekawy opis, fantastyczne zdjęcia, sposób wypoczynku idealnie mi pasujący. Zresztą w roku 2008 zaplanowałem, zainspirowany Waszą relacją niemalże identyczą trasę tj Senj, Sw Juraj, Otari, Veliki Zawizan, przeprawa promowa Prizna -Żyglien na Pagu, a nastepnie Novalija, Lun, Novalija,Pag, Povljana, Razanec, Lukowo Sugarje,Karlobag, Jablanec, Veliki Alan, Senj.
Znam niemal na pamięć Waszą relację ( zrobiłem sobie wydruki ), mam nadzieje , że nie naruszę praw autorskich ( a to forum zna takie przypadki tj. urażonych opisywaczy przygód)
Pozdrawiam GAJUS[/i]
PAP napisał(a):to materiał poglądowy do miejsc, które warto by było jeszcze zobaczyć w HR
Lidia K napisał(a): Ja też pamiętam jak w 2005 (czytałem to forum nie będąc jeszcze zarejestrowanym) wyniknęła jakaś afera, której do końca nie rozumiałem z Paszczakami.
PAP napisał(a):Lidia K napisał(a): Ja też pamiętam jak w 2005 (czytałem to forum nie będąc jeszcze zarejestrowanym) wyniknęła jakaś afera, której do końca nie rozumiałem z Paszczakami.
Do Wszystkich,
Mógłby ktoś jakiegoś linka podpiąc albo w kilku słowach wyjaśnić o co chodziło, bo brzmi ciekawie ...
Z góry dzięki,
PAP
Tekla napisał(a):Te Wasze super opisy powoli powodują, że mnie "fotelowego lenia" zaczyna nosić. Najpierw Ula mnie rozkręciła, a teraz Wy... i te zdjęcia, nie pisz Lidia, że tylko się bawisz aparatem, bo fotki są świetne
kulka53 napisał(a):Chodziło PAPie o to :
forum/viewtopic.php?t=8606&start=364
forum/viewtopic.php?t=9066&postdays=0&postorder=asc&start=48
Ale jak mówię, dokładnie nie wiedziałem i nie wiem jak to tam było, dopiero parę miesięcy wcześniej to forum odkryłem, z zapałem czytałem o wszystkim co było związane z Czarnogórą bo jakiś miesiąc wcześniej stamtąd wróciliśmy a tu nagle takie coś..............
Powrót do Nasze relacje z podróży