mchrob napisał(a):Wygląda to jak miejsce gigantycznej kosmicznej katastrofy. Jakby fragmenty statku kosmicznego powbijane w dno morza.
piekara114 napisał(a):Ale chyba wróciliście z chorwackiego wyjazdu zadowoleni? Czekam jeszcze na choć krótkie podsumowanie.
kulka53 napisał(a):Nie mieliśmy okazji odbyć rejsu na Kornaty, przed laty czytałem wiele opinii tu na forum i właściwie wszystkie były krytyczne , że nuda i nic ciekawego. A ja jestem pewny że mi by się podobało , a te widoki właśnie to potwierdzają.
mchrob napisał(a):Ja również dziękuje za kolejną, świetnie czytalną relację. Zazdroszczę tej wolności w waszym sposobie podróżowania. Jakie plany na ten rok?
maslinka napisał(a):dziękuję za piękną i ciekawą relację Niezwykle przyjemnie się z Wami podróżowało, tym bardziej, że odwiedziliście znane mi wyspy, w tym jedną ulubioną
dangol napisał(a):Z przyjemnością towarzyszyłam Wam w podróży, rozkoszując się ciepełkiem i pięknymi widokami . Niemniej jednak życzę Wam tegorocznego września na kolejnych greckich wyspach, oby do tego czasu takie wyprawy były możliwe.
Całkowicie się z tym zgadzam. O mam nadzieję, że w tym roku nie będę musiała z alternatywy korzystać. Na szczepienia nie mamy większych szans, a na testy się nie zgadzam.kulka53 napisał(a):Chorwacja jest niewątpliwie pięknym krajem . Ten wyjazd pokazał nam że może ona stanowić całkiem niezłą (w razie konieczności) alternatywę dla Grecji
anakin napisał(a):Vidova gora to jedyne dla czego warto jechać na Brač.
Cała reszta (wyspy) kompletnie mnie nie ruszyła (oczywiście nie zjeździłem całej).
To oczywiście moje zdanie.
Powrót do Nasze relacje z podróży