maslinka napisał(a):Cześć Paweł! Wszystko w porządku?
Niepokoję się, bo relacja stanęła...
piotrf napisał(a):Ta kula niech sobie leży . . .
elka21 napisał(a):Na upartego przez ogrodzenie może i by się udało wejść do jaskini....
elka21 napisał(a):Rzeczywiście, drabinka, że lepszej nie potrzeba.
piekara114 napisał(a):I prześwit u góry....
maslinka napisał(a):Widzieliśmy pierwsze dwa kościółki. Trzeciego (najciekawszego, z widokiem) niestety nie. No ale pół dnia pływaliśmy kajakiem po Luce Telaščića, więc nie dało się zobaczyć wszystkiego
Nie wiem czemu, ale osiołki zawsze mnie rozczulają.kulka53 napisał(a):Po drodze mijamy duży, ogrodzony dość solidnym płotem teren przeznaczony dla... osiołków
Wydaje mi się, że spacer przyniósł Wam więcej przyjemności, niż dałoby wożenie d..y w samochodzie.kulka53 napisał(a):Dwa kilometry minęły szybko ale idąc odnosimy wrażenie, że stojący wcześniej znak zakazu wjazdu jest przeznaczony tylko dla turystów takich jak my, będących tu po raz pierwszy i nie znających realiów. Wygląda na to że po sezonie spokojnie można sobie dojechać do samego końca , minęło nas bowiem kilkanaście aut w których pasażerowie absolutnie nie wyglądali na pracowników Parku czy kogokolwiek związanego z tym miejscem służbowo... także możliwe że i my mogliśmy sobie tu po prostu podjechać. Ale raz że nie mieliśmy tej świadomości a dwa – na szczęście to tylko 2 km .
Same złote myśli. Ktoś miał super pomysł z tymi tablicami.kulka53 napisał(a):Idąc pod górę dowiadujemy się co do powiedzenia mają nam tutejsze....drzewa .
Oj pięknie.kulka53 napisał(a):Po jeszcze paru krokach odsłania się nam....
I już wiemy, że będzie pięknie
megidh napisał(a):Wydaje mi się, że spacer przyniósł Wam więcej przyjemności, niż dałoby wożenie d..y w samochodzie.
megidh napisał(a):Same złote myśli. Ktoś miał super pomysł z tymi tablicami.
megidh napisał(a):Oj pięknie.
Powrót do Nasze relacje z podróży