Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrzesień z rodzicami - gdzie?!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bartolomeo171
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartolomeo171 » 26.06.2013 17:09

Witam :)
Przepatrzyłem już kilkadziesiąt tematów na forum ale może bym jeszcze z chęcią usłyszał opinię cromaniaków :)
Na początek września planuję wyjazd 4os. samochodem do Cro, ja z narzeczoną po 23 lata i rodzice po 40ce :)
Gdzie taką ekipą można by się wybrać na tydzień, w grę wchodzi cała cro i nie koniecznie jedno miejsce na cały wyjazd, rodzice chcieli by również na jeden dzień wyskoczyć do wenecji ale nie wiem jak to wygląda z jakimiś promami czy cuś :) Kwestia najważniejsza - rezerwować czy szukać na miejscu?

Pozdrawiam :)
Temcza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Temcza » 26.06.2013 17:17

Ja proponuję Istrię. My bywamy na campie Mareda w http://www.laguna-novigrad.hr .Z Porecia macie organizowane wycieczki do Wenecji (myślałem ,że przereklamowana.....robi wrażenie...miazga).Katamaran wypływa o 8.00-10.30 Wenecja-17.Poreć.Mają wycieczki z rabatami na gondolę, wodne taxi itp. z możliwością wykupienia na katamaranie. Jeśli masz pytania pisz na priv.Dziś nasz ostatni dzień w Cro:(Pozdro
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 27.06.2013 13:06

Byliśmy na podobnym wyjeździe z rodzicami. Też we wrześniu i też nie za długo.
Jeśli upieracie się przy Wenecji, to faktycznie Istria idealna. Ostrzegam tylko, że Cro może tak się rodzicom spodobać, że zrezygnują z Italii.
My z rodzicami byliśmy w Dalmacji. Przez tydzień ,,zaliczyliśmy" Split, Mostar z Medjugorie, Dubrovnik, Kotor i Budvę.
Rodzice wyskoczyli też na Hvar. No tylko, że moi są z tych wyjątkowo nudzących się na plaży :D .
bartolomeo171
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartolomeo171 » 27.06.2013 16:56

Moi też za długo na plaży nie wysiedzą :) Niestety Mostar i Medjugorie odpadają ze względu na brak paszportów.. chyba, że do BiH nie potrzeba?

Rezerwować czy jechać przed siebie?! :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2013 17:10

Paszportów nie trzeba, jechać w ciemno, 2 lata temu byliśmy w Komarnej... blisko do Dubrownika, Mostaru. ..kwater po drodze ile dusza zapragnie :papa:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone