Delfiny , kiedy w końcu zobaczę je na żywo
Super wycieczka
gusia-s napisał(a):Kanion Zrmanja widziałam tylko z góry , wygląda niesamowicie
Ciekawe czy z dołu jest równie fascynujący.
Habanero napisał(a):Delfiny , kiedy w końcu zobaczę je na żywo
Super wycieczka
agata26061 napisał(a):Delfinki extra!
Dołączam również ja do Twojej relacji i czekam na kolejne odcinki
BrawoRoxi napisał(a):To była nasza najlepsza wycieczka pontonowa ever. (...) Trasa do Kanionu i nazot to około 100km, więc jest co płynąć.
beatabm napisał(a):Miejsca kompletnie dla nas niedostępne i obce - czekam z niecierpliwością na kanion - już sobie wyobrażam jak tam będzie ślicznie
elka21 napisał(a):Kanion widziałam dwa lata temu, ale tylko z góry, dlatego cieszę się, że teraz będę miała okazję zobaczyć go, z innej perspektywy
pääkäyttäjä napisał(a):Zaraz zaraz - Zrmanje to nie jest przypadkiem miejscówka, gdzie Niemcy kręcili Winnetou? No to czekam na relację
boboo napisał(a):Brawo
Widzę, że nabraliście zaufania do pontonu
Pamiętam, jak opisywałaś wycieczkę na Šćedro, w którym to opisie widać było obawy
Roxi napisał(a):To była nasza najlepsza wycieczka pontonowa ever.gusia-s napisał(a):Kanion Zrmanja widziałam tylko z góry , wygląda niesamowicie
Ciekawe czy z dołu jest równie fascynujący.
Ale i tak nie mogę przestać marudzić, że nie pojechaliśmy i nie zobaczyliśmy go z góry. ...
Roxi napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Zaraz zaraz - Zrmanje to nie jest przypadkiem miejscówka, gdzie Niemcy kręcili Winnetou? No to czekam na relację
To jest dokładnie tam.
...
gusia-s napisał(a):Oooo widzę, płyniecie
pomorzanka zachodnia napisał(a):Super to wygląda, miejscami jak Pag, w innych miejscach całkowicie inaczej . Długo Wam zajęło dotarcie do celu?
piotrf napisał(a):dziś , po spotkaniu z ostrą , rzeczną skałą podczas ślizgu na progu ( prawie wodospad ) pozostały po nim tylko wiosła i wspomnienia odświeżane przy okazji oglądania starych zdjęć . . .
Powrót do Nasze relacje z podróży