Janusz7i4 napisał(a):Witajcie pierwszy raz jadę na wczasy do Chorwacji od 15 do 25 września. Proszę o polecenie mi jakiegoś hotelu w regionie jeszcze z przyjemną temperaturą dla dwóch dorosłych i pięciolatki w miarę atrakcyjny cenowo i żeby jakiś plac zabaw dla dziecka był. Nie chcę się rozczarować Chorwacją . Wielkie dzięki
FUX napisał(a):A na początek wykaż trochę inwencji, a nie idź po najmniejszej linii oporu i nie czekaj, aż Ci wszyscy wszystko pod usta podetkną.
bjur napisał(a):FUX napisał(a):A na początek wykaż trochę inwencji, a nie idź po najmniejszej linii oporu i nie czekaj, aż Ci wszyscy wszystko pod usta podetkną.
co Ty Fux - nie w sosie jesteś dzisiaj ? ... nie na takie pytanie udzielano już tu szczodrych odpowiedzi ...
osobiście nie posiadam wystarczającej w tym zakresie wiedzy ...
bjur napisał(a):FUX napisał(a):A na początek wykaż trochę inwencji, a nie idź po najmniejszej linii oporu i nie czekaj, aż Ci wszyscy wszystko pod usta podetkną.
co Ty Fux - nie w sosie jesteś dzisiaj ? ... nie na takie pytanie udzielano już tu szczodrych odpowiedzi ...
osobiście nie posiadam wystarczającej w tym zakresie wiedzy ...
Janusz7i4 napisał(a):Witajcie pierwszy raz jadę na wczasy do Chorwacji od 15 do 25 września. Proszę o polecenie mi jakiegoś hotelu w regionie jeszcze z przyjemną temperaturą dla dwóch dorosłych i pięciolatki w miarę atrakcyjny cenowo i żeby jakiś plac zabaw dla dziecka był. Nie chcę się rozczarować Chorwacją . Wielkie dzięki
FUX napisał(a):Skoro zarejestrowałeś się na tym Forum, to wypadałoby, aby przejrzał napisane posty na ten temat.
Jest taka strona pt. https://www.cro.pl/forum/, na której znajdziesz informację na frapujący Cię temat.
Jeżeli będziesz miał pytania szczegółowe, nie wątpię, że doświadczeni bywalcy pozwolą Ci rozwiać gnębiące Cie wątpliwości. A na początek wykaż trochę inwencji, a nie idź po najmniejszej linii oporu i nie czekaj, aż Ci wszyscy wszystko pod usta podetkną.
FUX
krzychu_72 napisał(a):FUX napisał(a):Skoro zarejestrowałeś się na tym Forum, to wypadałoby, aby przejrzał napisane posty na ten temat.
Jest taka strona pt. https://www.cro.pl/forum/, na której znajdziesz informację na frapujący Cię temat.
Jeżeli będziesz miał pytania szczegółowe, nie wątpię, że doświadczeni bywalcy pozwolą Ci rozwiać gnębiące Cie wątpliwości. A na początek wykaż trochę inwencji, a nie idź po najmniejszej linii oporu i nie czekaj, aż Ci wszyscy wszystko pod usta podetkną.
FUX
Wiesz FUX, ja też zawsze odsyłałem do archiwum i wyszukiwarki. Niestety ostatnio doznałem srogiego zawodu, odkrywszy, że na naszym forum jest włączone usuwanie starszych postów. Przy czym starsze posty to już np. posty z czerwca 2005. Szukałem jakiegoś swojego wpisu z czerwca i... nie ma. Tak więc niedługo nie będzie informacji z lata 2005 w zakładce "Regiony" i szlag trafi najlepszy zasób informacji o Chorwacji w polskim internecie. Dostępne będą za to polityczne brednie prowadzone zimą...
Znalazłem wpis moderatora Karola, który pisze, że cyt. "stare posty "zniknęły" ,ponieważ na forum jest włączone usuwanie ich". Szkoda. Ciekawe jaka jest tego przyczyna.
Janusz7i4 napisał(a):DZięki wszystkim i tym co myślą że chcę na tacy też.
Ale na forum czytałem posty przez ostatnie trzy dni po ok. 6 godzin dziennie i po prostu mam już młyn w głowie. Jedni zachwalają inni mówią że może być itp. Od trzech tygodni wertuję katalogi i najwięcej mojej uwagi przyciągnął NECKERMANN tylko to co się pisze w katalogu to wygląda tak jak by sie ofert prawie niczym nie różniły poza ceną. Poza tym albo o czymś nie piszą świadomie albo przez pomyłkę np. w jednym hotelu jest sformułowanie "100 metrów do morza 200 metrów do plaży" a w drugim "bezpośrednio przy możu" a co z tą plażą ?? same skały czy 50 metrów pionow w dół . Na razie dzięki spróbuję to wszstko co już przeczytałęm poukładać w całość może coś wyjdzie. Pozdrawiam wszystkich symaptyków Chorwacji,a co do uwagi o moich zarobkach Chorwacja poza Bługarią jest najtańsza ale nie uśmiecha mi się jazda przez Rumunię
Janusz7i4 napisał(a):Dzieki FUX i imienniku
Po wstepnej weryfikacji zostały mi już trzy mijscowości nr 1 Korcula, nr 2 Plat nr 3 Vela Luka teraz pozostje zakwaterowanie myślę że też coś wymyślę, a może skoro to 15 wrzesień to jechać w ciemno coś się znajdzie ? Ktoś też pisał o miejscowości Zaton więc jeszcze ją rozważam. Dzięki wszytkim
Pozdr. Janusz
Janusz7i4 napisał(a):Dzieki FUX i imienniku
Po wstepnej weryfikacji zostały mi już trzy mijscowości nr 1 Korcula, nr 2 Plat nr 3 Vela Luka teraz pozostje zakwaterowanie myślę że też coś wymyślę, a może skoro to 15 wrzesień to jechać w ciemno coś się znajdzie ? Ktoś też pisał o miejscowości Zaton więc jeszcze ją rozważam. Dzięki wszytkim
Pozdr. Janusz