napisał(a) rafik » 06.07.2009 11:57
Oj widzę, że rozpętałem małą burzę swoim wpisem. Ale byłem pierwszy raz w CRO i napisałem swoje odczucia. Napisałem je nie dlatego, że siedziałem z kalkulatorem podczas pobytu i liczyłem , bo zapewniam, że tak nie było, ale po przyjeździe do domu, pewnie jak każdy, zacząłem liczyć koszty wyjazdu. Wyszło mi w okolicach 7000 zł a nie liczyłem wszystkich pierdół bo nie pamiętałem i nie chciałem sobie psuć wspomnień z wczasów. Nie wiem czy można jechać do CRO w cztery osoby na 14 dni i wydać na wszystko 5000 zł. Ja starałem się ale stanowczo nie wyszło. Ale nie oto chodzi. Chciałem napisać, ze większość, a przynajmniej ja, zapomina jeszcze o jednym. A gdzie koszt jedzenia kupionego w kraju w moim przypadku ok 900 zł no i jeszcze najważniejsze. Koszt przygotowania auta do drogi i np. wymiana klocków, tarcz, oleju, zawieszenie a część z tych rzeczy wymieniałem tylko dlatego, że wyjeżdżałem do Cro. Jeśli dodam jeszcze te wydatki to................. eh. Tak więc dla mnie było to nie opłacalne no bo jeszcze to gotowanie, a odpoczynek? Ale zaznaczam, że dla mnie to nie opłacalne ale innym się che i robią tak od lat i chwała im za to.