Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrocław - Peljesac ok. 20 sierpnia

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 23.05.2005 06:49

Radosc napisał(a):iWitaj Krzysiek. Jeśli twój syn tak głośno krzyczy to na pewno moja córa go usłyszy :lol: . My na Peljesacu będziemy ok. 23 sierpnia albo w Żulianie, Divnie albo pod Maslinom. A skąd jedziesz?

Jade z Nysy chyba wiesz gdzie to jest . sorry za późna odpowiedź ale nie miałem kilka dni netu . Hej!
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 23.05.2005 06:50

Radosc napisał(a):iWitaj Krzysiek. Jeśli twój syn tak głośno krzyczy to na pewno moja córa go usłyszy :lol: . My na Peljesacu będziemy ok. 23 sierpnia albo w Żulianie, Divnie albo pod Maslinom. A skąd jedziesz?

Jade z Nysy chyba wiesz gdzie to jest . sorry za późna odpowiedź ale nie miałem kilka dni netu . Hej!
pingwinek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pingwinek » 12.06.2005 10:47

hej, witam, chce przenocowac z przyczepa camp. w plitwicach, ,jadac do primosten. piszesz (troszke jak dla mnie chaotycznie) przed jez. w prawo... itd.. prosze o wiecej szczegolow... jade z wrocka 1 lipca :lol:
FUX napisał(a):
Radosc napisał(a):Witam wszystkich chorwackich zapaleńców .
Do Chorwacji wybieram się pierwszy raz. Jestem zdesperowany bo jedziemy w 3 osoby (w tym córa 5 lat) Matizem, bez klimy 8O . Mieliśmy w tym roku zmienić autko ale jakoś tak nie wyszło, a nie będę znowu odkładał wyjazdu na następny rok tylko dlatego że mały samochodzik.
Zatrzymamy się w Plitwicach, a potem na Peljesac na jakiś zareklamowany przez Was camping.
Chcemy jechać przez Austrię autostradami aby się nigdzie nie zgubić :roll:

Jeżeli ktoś z Was jedzie w tym terminie, to my chętnie się doczepimy
:oops: .
A jeszcze jedno. Lepiej jechać w sobotę, niedzielę czy poniedziałek?
Proponuję nocleg w przed samymi Plitwicami ( w prawo na górę przed samymi jeziorami, a nie miejscowością). W Orebicu znajdziecie pola namiotowe (kameralne) zaraz przy wjeździe do miejsowości po lewej stronie. Ewentualnie polecam Viganj (następna miejscowość na mapie) wśród drzew przy samej plaży. Pamiętajcie o folii na namiot. Żywica z pinii. Pozdr FUX :D
:papa:
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi