piekara114 napisał(a): bo już myślałam, że do ściany piszę
do jakiej ściany
nadrobilam zaległości
fajny ten Wrocław , od kilku lat w naszych wyjazdowych planach
piekara114 napisał(a):Przewodniczka korzysta z okazji i opowiada o stadionie miejskim i tym na EURO i o atmosferze w mieście w czasie sportowego festiwalu. I właśnie do tego drugiego stadionu dążymy.
piekara114 napisał(a):
Stadion urodą nie powala. Mamy jeszcze przed oczami inny z EURO, który oglądaliśmy w 2013 r nad naszym morzem
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Przewodniczka korzysta z okazji i opowiada o stadionie miejskim i tym na EURO i o atmosferze w mieście w czasie sportowego festiwalu. I właśnie do tego drugiego stadionu dążymy.
Stadion miejski i stadion na EURO to ten sam stadion .
Pewnie opowiadała o wpisanym na listę zabytków Olimpijskim.
piekara114 napisał(a):Dobrze, że czuwasz Oczywiście o Olimpijskim. (...) stadion miał podgrzewaną murawę i był bardzo mocno oświetlony.
piekara114 napisał(a):...
Jedziemy jeszcze chwilę, po raz drugi mijamy lwy przed urzędem miasta, które to podobno mają ryczeć jak z urzędu po zawarciu małżeństwa wyjdzie dziewica, ale jeszcze nikt nie słyszał ich ryku… ...
Lednice napisał(a):Ponieważ do ZOO przyjechaliście autobusem, to z tej okazji piosenka
slapol napisał(a):piekara114 napisał(a):...
Jedziemy jeszcze chwilę, po raz drugi mijamy lwy przed urzędem miasta, które to podobno mają ryczeć jak z urzędu po zawarciu małżeństwa wyjdzie dziewica, ale jeszcze nikt nie słyszał ich ryku… ...
Malutkie sprostowanko...lwy są w pobliżu Urzędu Stanu Cywilnego (Urząd Miasta jest troszkę dalej) ...za to jeśli chodzi o ryczenie wszystko się zgadza...jeszcze nie ryczały...
piekara114 napisał(a):
Hipek jest fajny, ale to koniec?? Jestem rozczarowana…totalnie
piekara114 napisał(a):Nie, nie koniec Ale jak wyszłam z pierwszego tunelu właśnie do hipka, to byłam rozczarowana i gdyby nie to, że wiedziałam, że ma być ten tunel podwodny to myślałabym o zmywaniu się i kierunek Hala Stulecia, która nie była w planie, a chciałam do niej zajrzeć....