piekara114 napisał(a):Patrzymy na Ostrów Tumski - coś brzydkiego tu budują…
Czy ja wiem czy brzydkiego? Odbudowują dawny alumnat. Trochę historii i wizualizacje.
piekara114 napisał(a):Patrzymy na Ostrów Tumski - coś brzydkiego tu budują…
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Patrzymy na Ostrów Tumski - coś brzydkiego tu budują…
Czy ja wiem czy brzydkiego? Odbudowują dawny alumnat. Trochę historii i wizualizacje.
weldon napisał(a):piekara114 napisał(a):Czy wszyscy muszą iść śladem Pont des Arts
W tym przypadku, to chyba raczej należałoby powiedzieć: jesteśmy u źródła - czy u nas wszyscy muszą kopiować Wrocław?
piekara114 napisał(a):Z tego co wiem, to Paris był jednak pierwszy...
marze_na napisał(a):Weldonowi chodziło o to, że wrocławski Most Tumski był pierwszym mostem w Polsce, na którym zakochani zaczęli wieszać swoje kłódki. Pierwsze kłódki zawisły tu jesienią 2008 roku.
weldon napisał(a):
Dalej zrobiło się niesmaczne, miejscami chamskie, w wielu miejscach odrażające
walp napisał(a):Myślałem, że wcześniej...
marze_na napisał(a):Zakochani nie bez przyczyny wybrali akurat Most Tumski. Od lat jest on bowiem nazywany mostem miłości za sprawą legend i podań jakie się z nim wiążą.
marze_na napisał(a):Będę regularnie zaglądać .
Bardzo jestem ciekawa jak turyści odbierają Ww .
slapol napisał(a):Przez Suchą przejeżdżałem kilka razy tranzytem. Miasto małe, ale pamiętam bardzo okazały budynek straży pożarnej a przed nim z 15 czyściutkich wozów gaśniczych - chyba jakaś parada była