napisał(a) emka29 » 03.08.2008 11:37
my płaciliśmy 54 euro za noc plus coś nam doliczyli za 15 miesięczne dziecko. Warunki rewelacyjne apartamenty tam wynajmowane są dopiero od 2-3 lat. Mieliśmy dosłownie wszystko łącznie z np. cukrem, octem, otwieraczem do puszek, wkładami na komary, oliwą z oliwek itp. Bardzo miło mnie to zaskoczyło bo część rzeczy wiozłam niepotrzebnie z Polski.
Co do plaży to mieliśmy ją w odległości ok. 300 m i oczywiście były betony i większe kamienie, ale my chodziliśmy na plażę, gdzie rozkładaliśmy się na trawce (naprawdę!) a zejście do plaży było na wysokości ok. 1m po większych kamieniach, za to tuż przy morzu były drobniutkie kamyczki. Ja uważam że trafiliśmy świetnie.
Co do cen to rzeczywiście tanio nie jest. Zaskoczyły mnie np. ceny za arbuza ok. 3 zł za kg, pomidory ok. 5 zł i oczywiście drogie owoce - w porównaniu do Polski. Cena za piwo ok. 5-6 zł w sklepie i ok. 9-10 w restauracji. Jedzenie w restauracji ceny podobne do Polski. My za około 120 zł byliśmy najedzeni "po uszy". Piwo też już w tej cenie. Drogie są również wszelkie owoce morza w restauracjach, ja osobiście nie próbowałam bo nie lubię, ale spojrzałam na ceny.