Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
To ja też się zabawię w archeologa Murter to mój cel na ten rok, app. Natko obok konoby Skalinada, ktoś się stołował?. Ktoś może ma "świeże" porady odnoście pobytu w Murter? Jak z atrakcjami dla małych dzieci, każda podpowiedź mile widziana.
Murter byłem dwa razy na tej wyspie fajne miejsce i piękne plaże, nie duże centrum miasteczka ale jest gdzie wieczorem pospacerować, zjeść i wypić, z tego co widziałem dzieci biegały zadowolone były różne atrakcje jak elektryczne samochodziki dla dzieciaków itd... w tej konobie nie jadłem natomiast polecam konobe Cigrada Murter na plaży, nie wiem jak teraz ale w 2008r roku jedzenie było naprawdę pycha kalmary wypas zatoka Konoby Cigrada: plaża slanica zatłoczona jak to w lipcu: plaża za slanicą na prawo za kempingiem bardzo fajna : rejs na Kornati polecam:
Dzień dobry, odgrzebany stary wątek, jak się ciesze gdyż szukam info o kampach (tamaty o kampach czytałam wiem gdzie są, ale w relacjach jakoś może od razu foty recenzje etc etc
Do tej pory jeździliśmy znacznie niżej ale w tym roku kusi nas własnie ta okolica.
Może ktoś z namiotowców napisać parę słów o tamtejszych kampach?