Dość daleko 500-600m i trzeba niestety przejść przez główną drogę i to zaraz za zakrętem (dość niebezpieczne) albo przejść dalej na prosty odcinek.Trójka w której mieszkałem pokój klimatyzowany kuchnia w pełni wyposażona niestety nie ma klimatyzatora.Łazienka z prysznicem.Zaleta to że apartament jest w oddzielnym budynku z oddzielnym wejściem Nikomu nie przeszkadza dość głośne nocne życie(butla rakiji na dzień dobry potem zakupy we własnym zakresie) Południe to wspaniałe palmy i gorąco Zdecydowanie bardziej mi to odpowiada niż np.wyspa Krk.Różnica między Trogirem(byłem tam)nie jest wielka ale od pobytu w Mlini jeżdzimy już tylko na południe.Owoców wszelkiego rodzaju pełno.Codzienne rano dostawaliśmy kosz pomidorówCytryny rosły u sąsiada.bahrij napisał(a):Dick45, piszesz, że od Vlaho do plaży dość daleko. Jak daleko ? 200 - 500 m. Trzeba przechodzić przez główną tam drogę ? Czy apartamenty dobrze wyposażone, tzn. kuchnia ? Co radziłbyś komuś, kto jedzie pierwszy raz w te rejony. Co zabrać, a co zbędne ? W Cro byłem 2 razy (Zadar i Trogir). Czy to dalekie południe mocno różni sie od okolic np. Trogiru ? Czy w I połowie sierpnia sa juz dojrzałe owoce: no. smokva.
limi napisał(a):Mlini nam się bardzo podobało. Apartament "Erminia" u Vlaho był na miarę naszych oczekiwań.
piekara114 napisał(a):limi napisał(a):Mlini nam się bardzo podobało. Apartament "Erminia" u Vlaho był na miarę naszych oczekiwań.
Witam,
właśnei przeglądam miejscowości z tej okolicy. Możesz podać namiary na ten twój apartament? i może jakieś fotki wrzucisz?
Z góry dzięki
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne