napisał(a) Dzolka » 12.08.2005 00:11
Jak wy to wytrzymaliście??? jejku dla mnie to byłoby nie do pomyślenia, nie jestem chowana w jakichś luksusach czy coś, ale naprawdę nie wyobrażam sobie wakacji w takich warunkach, to nie dla mnie. Ja też was podziwiam,ale uważam,że chyba lepiej nie jechać w ogóle jeśli się nie ma na to funduszy, bo co to za przyjemność spędzania pięknych dni kiedy noce są takie nieprzyjemne?Nawet przyjemnie się pokochać nie można, no bo sory ale w aucie non stop? i to w dodatku przyz anjomych :/a przecież to też jest czas kiedy sex jest piękniejeszy, jest go więcej i w ogóle co tu dużo gadać. Po miłej nocy, w miłych warunkach i po miłym sexie to można wtedy spędzać cudowne dni a tak? No nie wiem, nie wiem, podziwiam. Ja też wybieram się na Istrię a dokładnie do Medulinu,ale dopiero we wrześniu 17-stego i wolałam poczekać, ceny są tańsze, korzystne oferty i mniej turystów. Warunki hotelowe, nie wyobrażam sobie jakbym miała to teraz zamienić na nocowanie w aucie. Rozumiem,że szaleństwo, adrenalinka itd., ale nie do tego stopnia, przegięcie.
Pozdrawiam