jamrys napisał(a):na pewno odwiedzę to miejsce,ach ta plaża
Darkos napisał(a):jamrys napisał(a):na pewno odwiedzę to miejsce,ach ta plaża
Kemping wygląda na świetny. Szukałem go w 2006, ale chyba dałem gafę,
zraziłem się malutką plażą.
Plażyczki wyglądają na małe i ciasne.
Czy mógłby ktoś napisać jak to wygląda w praktyce ?
Pozdravka
ufokking napisał(a):
nie wiem czy czytałeś watek od początku jest tu raczej wszystko opisane ze zdjęciami a tu masz film może w czymś pomoże
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=159
ANITA:) napisał(a):witam, ja mam takie pytanie: czy VW Sharan z boksem na dachu przejedzie przez tunel Pitve?
Darkos napisał(a):ANITA:) napisał(a):witam, ja mam takie pytanie: czy VW Sharan z boksem na dachu przejedzie przez tunel Pitve?
Jeśli ma do 2,2m na pewno się zmieści.
Myślę, że jeśli podasz wysokość [boksu + auto] otrzymasz bardziej konkretną odpowiedź. Boksy też są różnej wysokości.
Darkos napisał(a):ufokking napisał(a):
nie wiem czy czytałeś watek od początku jest tu raczej wszystko opisane ze zdjęciami a tu masz film może w czymś pomoże
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=159
Czytałem cały wątek i kilka innych o Lili na cro.pli
Wszędzie jest mowa o jednej plażyczce, choć ślicznej trzeba przyznać.
Chciałem sprowokować taką odpowiedź, że w okolicy są jeszcze jakieś inne plaże dostępne z kempingu. Ale jeśli to nieprawda ?
W każdym razie dzięki za pomoc.
ANITA:) napisał(a):
Wysokość auta wg danych technicznych to 1728 żeby zmierzyć boks muszę się wdrapać na strych, no ale do boksu trzeba jeszcze relingi doliczyć Trochę zaczyna mnie martwić ten tunel a plany pobytu są na Lili
ANITA:) napisał(a):Darkos napisał(a):ANITA:) napisał(a):witam, ja mam takie pytanie: czy VW Sharan z boksem na dachu przejedzie przez tunel Pitve?
Jeśli ma do 2,2m na pewno się zmieści.
Myślę, że jeśli podasz wysokość [boksu + auto] otrzymasz bardziej konkretną odpowiedź. Boksy też są różnej wysokości.
Wysokość auta wg danych technicznych to 1728 żeby zmierzyć boks muszę się wdrapać na strych, no ale do boksu trzeba jeszcze relingi doliczyć Trochę zaczyna mnie martwić ten tunel a plany pobytu są na Lili
Powrót do Nasze relacje z podróży