Leszek Skupin napisał(a):Mosqito wielgachne dzięki, cóż, może rozejrzymy się za kwaterami
Pozdrav [/color][/i][/b]
Nie ma za co
Przez Jelsę nie przejeżdżasz - ale reszta się zgadzaufokking napisał(a):mam jeszcze jedno pytanie jak jadę do Jagodnej to przejeżdżam przez Jelse a czy tez przez Ivan Dolac czy camp jest miedzy tą miejscowością a Sv Nedjeja?
będę wdzięczy za odpowiedz bo jadę jutro
mariush_foto napisał(a):Przez Jelsę nie przejeżdżasz - ale reszta się zgadzaufokking napisał(a):mam jeszcze jedno pytanie jak jadę do Jagodnej to przejeżdżam przez Jelse a czy tez przez Ivan Dolac czy camp jest miedzy tą miejscowością a Sv Nedjeja?
będę wdzięczy za odpowiedz bo jadę jutro
Tu masz mapę - z głównej drogi skręcasz na Pitve, za tunelem w prawo - i potem az do Jagodnej
http://www.hvarinfo.com/images/stories/ ... ar-map.jpg
ufokking napisał(a):wróciłem z Chorwacji chciałem szczerze podziękować wszystkim za rady i informacje które były dla mnie bezcenne bylem pierwszy raz, wyspa i camp rewelacja spokojny zakątek polecam tym co chcą sie oderwać od cywilizacji jeszcze raz wielkie dzięki i służę info co do campu lili
ufokking napisał(a):oczywiście ze posiadam ale na forum jeszcze nie umieszczałem zdjęć i za bardzo nie wiem jak a zdjęć mam parę jeśli chodzi o sam camping
Powrót do Nasze relacje z podróży