hej, niestety, nie wiem nic nt. campu Mala MilnaLeszek Skupin napisał(a):Rzekłbym wery najs tudzież bjutiful
W tym roku też wybieramy się na Hvar - widzę, że zrobił się bardzo popularny , ale najprawdopodobniej będzie to camping Mala Milna, czy widziałeś go może i możesz nam o nim co nieco powiedzieć
Pozdrav
P.S. Czekam na dalsze fotki, tylko zachowaj jakieś na konkurs bo tu widzę pierwsze miejsca
Leszek Skupin napisał(a):
W tym roku też wybieramy się na Hvar - widzę, że zrobił się bardzo popularny , ale najprawdopodobniej będzie to camping Mala Milna, czy widziałeś go może i możesz nam o nim co nieco powiedzieć
Na campie jest chleb, mleko i wino - produkty podstawowe Cen dokładnie nie pamiętam, wiem, że wino w litrowej plastikowej butli kosztowało chyba 15 kun. Jest też knajpa gdzie można coś zjeśc i wypić zimne piwko (15 kun/ butelkę).ufokking napisał(a): wiem ze jest tam sklepik w co on jest zaopatrzony i jakie tam maja ceny?
Zamrażarka jest za friko, przy łazienkach - duża.ufokking napisał(a):jak wygląda sprawa z lodówka czy zamrażarka jest tam dostępna i czy płatna osobno?
Porównując z innymi miejscami, w których bywałem w cro - jest średnio. Mogliby sprzątać częściej niż raz dziennie... jest w miarę czysto, ale na kibelku nie siadałem bez podkładkiufokking napisał(a):co z sanitariami jakie warunki?
Prysznice są w cenie!ufokking napisał(a): i czy np prysznice osobno płatne?
Na 30-40 namiotów, z czego około 12 nad morzem. Na szczęście nie ma meijsca na campery (nei wjadę ) Pani-właścicielka mówiła, że można zadzwonić dwa dni wczesniej aby dowiedzieć sie czy sa wolne miejsca.ufokking napisał(a):jak duże jest to pole na ile namiotowe tak na "oko"?
Cały camp jest w sosnowym lasku. Jeśli śpisz nad morzem, na skarpie, słońce świeci od południa do zachodu słońca (chyba że dobrze rozbijesz namiot) - ale rano jest zawsze cień.ufokking napisał(a):jak bardzo jest zacienione?
Raczej nie. Kieruj się na sw. Niedielę, kiedy wyedziesz do miejscowości Jagodna - szukaj niewyraźnego drogowskazu do campu (skręcasz w lewo na dłuuugim zakręcie).ufokking napisał(a):i czy będę mieć problem w znalezieniu miejsca z tego co widziałeś jak tam ludzie przyjeżdżali?
Eeee... nie obrobionych nei wysyłam Podrzucę coś później, na razie dwa poglądowe z plaży:ufokking napisał(a):jak to nie jest problem to bardzo cię proszę o jakieś fotki tych miejsc o które pytam bo jedno zdjęcie to 1000 słów wiec mniej pisania wiem ze robisz ładne zdjęcia bo widziałem twoje strony jak będziesz coś wysyłał to te nie obrobione
ufokking napisał(a):wielkie dzięki super same konkrety duże piwo jakieś zdjęcia z campu na meila podeślesz będą dwa
a ta pani w recepcji mówi po polsku?
Pozdrawiam
No co ty - w dwa tygodnie po powrocie już połowę zdjęć przemieliłem, szybko jak nigdyRysio napisał(a):Z tymi fotkami to masz takie tempo jak ja ostatnio ze chrztu co obrabiałem Ale nice
kw napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Rzekłbym wery najs tudzież bjutiful
W tym roku też wybieramy się na Hvar -
A konkretnie kiedy się wybieracie?
My we Vrboskiej będziemy od 28.07 do 6.08
Może wreszcie jakieś wspólne piwko się uda?
Krzysztof
Mosqito napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):
Cześć Leszku,
może ja Ci pomogę ...
Powrót do Nasze relacje z podróży