Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wróciliśmy z adriatic,imperial,kozarica

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magdapaszek
Croentuzjasta
wróciliśmy z adriatic,imperial,kozarica

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 17.07.2007 22:27

:cry: :cry:
:cry:
wróciliśmy z

adriatic-primosten

imperial-vodice

kozarica--pakostane

pytajcie-- :?: :?: co chcecie wiedzieć--odpowiem :!: :!: :!:
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 18.07.2007 06:09

magdapaszek napisał(a)::cry: :cry:
wróciliśmy z

adriatic-primosten

imperial-vodice

kozarica--pakostane

Witaj, interesuje mnie Primosten i Pakostane, jak byś mogla porównać te dwie miejscowości, która bardziej ci się podobała, w ktorej ladniejsze plaże ?.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 18.07.2007 09:42

Widziałem stronę Kozaricy, rozmawiałem z Januszem B, wiem więc o Kozaricy sporo, ale może jest coś o czym nie wiem (ale zagmatwałem). :D
Jeśli wyląduję w Kozaricy to mam zamiar wynająć mobilną kucicę, jadę we wrześniu. Mnie interesują głównie możliwości jazdy na rowerze (podobno jest tam dobry rowerowy teren). Nie zadam konkretnego pytania, każdy detal, każda dodatkowa informacja będzie cenna.
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 18.07.2007 11:23

postaram sie wieczorkiem odpowiedziec na wasze pytanka
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 18.07.2007 20:04

paolo napisał(a):
magdapaszek napisał(a)::cry: :cry:
wróciliśmy z

adriatic-primosten

imperial-vodice

kozarica--pakostane

Witaj, interesuje mnie Primosten i Pakostane, jak byś mogla porównać te dwie miejscowości, która bardziej ci się podobała, w ktorej ladniejsze plaże ?.

primosten--wielki minus to duża odległosc campu od miasta,pozatym jak dla mnie ogromna ilość turystów,plaża na campie skalista no i niestety zaraz głębia
pakostane-wszędzie blisko, dużo mniej turystów plaża na campie owiele lepsza no i płyciej((lepiej dla dzieciaków))--jednak pakostane
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 18.07.2007 20:16

maciek1956 napisał(a):Widziałem stronę Kozaricy, rozmawiałem z Januszem B, wiem więc o Kozaricy sporo, ale może jest coś o czym nie wiem (ale zagmatwałem). :D
Jeśli wyląduję w Kozaricy to mam zamiar wynająć mobilną kucicę, jadę we wrześniu. Mnie interesują głównie możliwości jazdy na rowerze (podobno jest tam dobry rowerowy teren). Nie zadam konkretnego pytania, każdy detal, każda dodatkowa informacja będzie cenna.

to odpowiem ci tak--camp--czysto--ciepła woda,ogólnie Ok-
tylko przerażają mnie ceny--wszystko niestety poszło do góry---kasują za parcele--podobno niema innych miejsc!!

za parcele i 2 dorosłe osoby i dziecko 4 latka--zapłaciliśmy za dobę 120 zł-nawet obok campu jest basen--niby płatny--ale my wchodziliśmy i nikt nas nie kasował
rower jak najbardziej --byłam tam 4 dni ale jest gdzie pojeździć--trasa rowerowa nad vransko jezero
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 19.07.2007 10:17

magdapaszek napisał(a):
maciek1956 napisał(a):Widziałem stronę Kozaricy, rozmawiałem z Januszem B, wiem więc o Kozaricy sporo, ale może jest coś o czym nie wiem (ale zagmatwałem). :D

to odpowiem ci tak--camp--czysto--ciepła woda,ogólnie Ok-
tylko przerażają mnie ceny--wszystko niestety poszło do góry---kasują za parcele--podobno niema innych miejsc!!

za parcele i 2 dorosłe osoby i dziecko 4 latka--zapłaciliśmy za dobę 120 zł-nawet obok campu jest basen--niby płatny--ale my wchodziliśmy i nikt nas nie kasował
rower jak najbardziej --byłam tam 4 dni ale jest gdzie pojeździć--trasa rowerowa nad vransko jezero

Dzięki, fakt, te ceny trochę zniechęcają, może ponownie jednak wynajmę apartament :?:
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 19.07.2007 11:35

za apartament w tym czsie 4 osobowy wołali 35 e

Powrót do Kempingi