Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wróciłem z Tucepi

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bez
Globtroter
wróciłem z Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bez » 26.07.2009 14:00

Własnie :wink:
przepraszam, że tak brzydko mówiłem o Tucepi. Owszem to chorwackie Międzyzdroje - podtrzymuję. Ale z dzieckiem ichnie plaże nie mają sobie równych.
miała byc Rogoznica - ale tam nie ma plazy, potem oblukalismy Slatine - tragedia :roll: Omiś - bez rewelacji... :roll: i pojechalismy jeszcze raz do Tucepi - było fajnie. Ale ceny powalają. albo podrożało od zeszłego roku albo ceny z wysokiego sezonu są wyzsze. Mówię o cenach w knajpach, w sklepach...
Na Hvarze i na Braciu były znacznie niższe ceny - kto mówił, że Hvar jest drogi?
W knajpie na plaży na Bolu dałem mniej za obiad niż w Tucepi...
(Zlatni Rat - warto zobaczyć dla poznania i wyrobienia sobie zdania - ale rzeczywiście w sumie bez reweli.)

Apartman w Tucepi znależliśmy dość szybko w samym centrum - jak zwykle wyjazd w ciemno. Pogoda była max.:lol:
2-3 dni chłodniejsze morze - powiał ichni mistral. potem znowu b. ciepłe...
Masa ludzi ale ogólnie spox. napiszcie jak z cenami w innych miejscach w stosunku do 2008r. Moim zdaniem ceny ok 15-20% w górę

:roll:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 26.07.2009 15:11

[miała byc Rogoznica - ale tam nie ma plazy

nie ma plaży:(((( to gdzie ja sie plażowałem:(( jak dla mnie to plaże bardzo przyjazne
Lewusss
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lewusss » 29.07.2009 13:41

Poproszę o jakieś szczegóły z Tucepi ? Apartament - jaka konkretnie rodzina, co jeść, czego unikać, jakie wrażenie ? :)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 31.07.2009 15:37

bez napisał(a):Własnie :wink:
Na Hvarze i na Braciu były znacznie niższe ceny - kto mówił, że Hvar jest drogi?

Pewnie Ci co na wyspach nigdy nie byli ;)
A tak w ogóle to się kolega zbytnio nie rozpisał, na Autokąciku bardziej gadatliwy ;)
PozdraV

Powrót do Nasze relacje z podróży

wróciłem z Tucepi
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone