c[list=]
Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac [/list]
a to ja napisał(a):Ponoć jest tam nieopodal kempingu ...piaszczysta plaża.
Nie zdążyłam sprawdzić osobiście.
A były już dyskusje na ten temat.
Dzięki za odp.
Dorota
marceliw napisał(a):Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac
Jacunio napisał(a):marceliw napisał(a):Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac
Jaki to był kamp?
I jakie warunki - sanitariaty itp. Czy była plaża przy samym kampingu?
I czy w morzu było dużo ryb, muszli, ośmiornic itp?
Ja byłem niedaleko - w Pernie, było OK, ale kamping trochę przyduży i tłoczny...
PozdraV,
J
grog napisał(a):a ile kosztuje taxi lodka do korculi??
marceliw napisał(a):c[list=]
Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac [/list]
marceliw napisał(a):c[list=]