Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wrocilem z Trpanj-Peljesac!!!! Bylo ekstra, sluze pomoca

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marceliw
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marceliw » 19.08.2003 19:17

c[list=]

Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac 8) 8) [/list]
a to ja
Cromaniak
Piaszczysta plaża k. Trpanja

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.08.2003 20:47

Ponoć jest tam nieopodal kempingu ...piaszczysta plaża.
Nie zdążyłam sprawdzić osobiście.
A były już dyskusje na ten temat.
Dzięki za odp.
Dorota
marceliw
Turysta
Re: Piaszczysta plaża k. Trpanja

Nieprzeczytany postnapisał(a) marceliw » 19.08.2003 21:24

a to ja napisał(a):Ponoć jest tam nieopodal kempingu ...piaszczysta plaża.
Nie zdążyłam sprawdzić osobiście.
A były już dyskusje na ten temat.
Dzięki za odp.
Dorota

ja powiem Ci szczerze nie natrafilem na nia ;(, ale moge Ci zagwarantowac, ze miejsce jest urocze!! Wrocilem w sobote i czekam wlasnie na jutrzejszy dzien gdy zobacze zdjecia. Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.08.2003 23:09

Pewnie pływają tam inne zwierzątka wodne niż na drugiej stronie półwyspu(np.w Trsteniku)?
Za to skutki wieczorku z DINGACEM wszędzie są takie same :wink:

A zdjęcia...to już dzisiaj!

Byłam w HR w tym czerwcu i do dziś nie mogę się zdecydować, które ze zdjęć mam powiększyć i zawiesić na ścianie :lol:

Miłego oglądania !
Dorota

P.S : widać było z Trpanja olbrzymie PŁASKIE wcięcie w lądzie w okolicy ujścia Neretvy?
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 20.08.2003 10:29

marceliw napisał(a):Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac 8) 8)

Jaki to był kamp?
I jakie warunki - sanitariaty itp. Czy była plaża przy samym kampingu?
I czy w morzu było dużo ryb, muszli, ośmiornic itp?
Ja byłem niedaleko - w Pernie, było OK, ale kamping trochę przyduży i tłoczny...

PozdraV,
J
marceliw
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marceliw » 22.08.2003 01:50

Jacunio napisał(a):
marceliw napisał(a):Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac 8) 8)

Jaki to był kamp?
I jakie warunki - sanitariaty itp. Czy była plaża przy samym kampingu?
I czy w morzu było dużo ryb, muszli, ośmiornic itp?
Ja byłem niedaleko - w Pernie, było OK, ale kamping trochę przyduży i tłoczny...

PozdraV,
J

Na tym campie bylo super, ok. 20-25 miejsc max. Sanitariaty calkiem niezle, rano i wieczorem posprzatane, ciepla woda byla, wiec nie moge narzekac. Ogolnie camp Vrila jest godnym polecenia miejscem, w ktorym mozna wypoczac, poplywac, ponurkowac a przede wszystkim odciac sie od jazgotu i ferworu miescin i kurortow. Z Trpanj jest ok. 15 km do Orebica, a z tamtad juz 20 minut lodka-taxi do przecudnego miasta Korcula na Korculi. Polecam!!!!!!
grog

Nieprzeczytany postnapisał(a) grog » 26.08.2003 07:08

a ile kosztuje taxi lodka do korculi??
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.08.2003 14:41

grog napisał(a):a ile kosztuje taxi lodka do korculi??

10 kun osoba dorosła; 7 kun dziecko. To ceny na stateczek z portu w Orebiciu do Korculi-centrum.
Są jeszcze promy samochodowe i tam jest ciut taniej (chyba 8 kun), ale promy te dopływają do portu OBOK Korculi i trzeba dojść - podobno ok. 15 minut...

J
Hieronim
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hieronim » 30.08.2003 11:00

marceliw napisał(a):c[list=]

Bylo swietnie, znalezlismy przeswietny camp zaraz na plazy, na uboczu, kameralny i w miare dostepny cenowo (2 os.+auto+namioy+taxa= 14EUR). Jak czegos chcielibyscie sie dowiedziec pytac 8) 8) [/list]

Czy są tam może kuchnie do wspołnego gotowania. Niestety nie mam kuchenki elektrycznej.
jurand
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurand » 11.08.2005 07:57

marceliw odezwij sie do mnie na gg bo ja jutro tam jade:D mój numer to 7226259 jestem niewidoczny
Irek G
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irek G » 11.08.2005 13:51

marceliw napisał(a):c[list=]

Czy ten camp to Vrila - tak mi jakoś pasują ceny i opis sanitariatów
Ja byłem tam do środy 3 sierpnia - srebrna Astra II DB....

Potwierdzam dobre opinie na temat campu :D

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone