Dzisiaj wróciłem z Solarisu w Szybeniku. Było super lecz pod koniec ( ostatnie kilka nocy ) zrobiło się chłodno. Popołudniami wiało że mało głowy nie urwało. Bardzo mało ludzi, cisza i spokój.
Jeżeli kogoś interesują jakieś sprawy to służę pomocą
mitam napisał(a):Byłem na kilku po drodze ale mi nie odpowiadały. Pojechałem zobaczyć na Zablace i zostałem na sąsiednim Solarisie. Było super tylko za krótko. No i pogoda już pod koniec nie bardzo.Noce chłodne i szalejący wiatr mało głowy nie urwał
adam_oka napisał(a):Ja bylem na kempingu barinica niedaleko grebasticy. bardzo fajnie szczegolnie dla amatorów nurkowania szybko robi sie gleboko duzo jeżowców ale wejscie do wody jest oczyszczone z nich. bylismy tez na solarisie . widzialem tylko czesc kempingową jest beznadziejnie tam.
Robekk napisał(a):Pojechałem 30 km dalej, do Primosztenu. to był strzał w dziesiątkę! Przepiękny camp Adriatic, warunki super, czysto, przepiękna plaża, otwarte morze, jedyne 3 km do miasteczka, nawet na nogach wielu ludzi chodziło. Polecam Primosten kazdemu:) Pozdrawiam!!
Robekk napisał(a):Hej! Byłem w tym roku w sierpniu w chorwacji. Jechałem z zamiarem spędzenia urlopu właśnie na Solarisie. Jednak gdy tam dotarłem, przeraziłem się. Tłumy nie z tej Ziemi!!! Był to sierpień, więc z pewnością dla tego. Pojechałem 30 km dalej, do Primosztenu. to był strzał w dziesiątkę! Przepiękny camp Adriatic, warunki super, czysto, przepiękna plaża, otwarte morze, jedyne 3 km do miasteczka, nawet na nogach wielu ludzi chodziło. Polecam Primosten kazdemu:) Pozdrawiam!!