Witam,
Jeśli mogę być pomocny prosze pisać. Mam świeżutkie dośiwdczenia z trasy wrocław wiedeń dubronik (autocesta), potem Orebic i powrót przez Meżdiugorie, Mostar, Balaton do Wrocławia.
Pozdrawiam
Andywroc
krakuscity napisał(a):Ja jechałem trochę inaczej. W Metkovic byłem o 8.45 potem przed Mostarem tankowanie, 10 minut przerwy, Mostar i jego zwiedzanie przez ok. 2 godziny, dalej Sarajevo, za Sarajevem obiad 1godź. , Tuzla, przed granicą z HR tankowanie i 15 min.postoju, Zapanja godź. 18.00 ponowny wjazd do HR. Osijek, Węgry inocleg 120 km przed Budapesztem w mieście Paks ok. 21.30.
Pozdrawiam
andywroc napisał(a):Witam,
Jeśli mogę być pomocny prosze pisać. Mam świeżutkie dośiwdczenia z trasy wrocław wiedeń dubronik (autocesta), potem Orebic i powrót przez Meżdiugorie, Mostar, Balaton do Wrocławia.
Pozdrawiam
Andywroc
buczyn napisał(a):Czesc.
Mam pytanko odnosnie mozliwosci dostania sie do miasta Trpanj na polwyspie Peljesac. Bede jechal od Splitu i nie chcialbym objezdzac calego polwyspu. Czy jest tam jakis prom (taki zeby i samochod wszedl:) )? Moze wiesz w jakich godzinach kursuje i jaka jest cena?