A ja wróciłam z zakupów w Minimalu Wyruszyłam dziś tuż po 12, sama, na piechotę. Dużego ruchu na chodnikach nie było ale wybrałam mniej uczęszczaną trasę przez łąkę.
Kupiłam 850g schabu - prawie 19 zł, kminek - 1,59zł, margarynę Kasię za 1,59. Po suszone śliwki musiałam specjalnie na targ iść ale tam też nie było. W końcu dostałam je w osiedlowym spożywczaku. Zakupy wspominam jako miłe i na pewno jeszcze nieraz sie na nie wybiorę
Chętnie odpowiem na pytania, coś doradzę
Pozdrav!
andrzej_bialy napisał(a):wrocilem wlasnie z Pakosztane jezeli macie jakies pytania moge podpowiedziec...
maalena napisał(a):A ja wróciłam z zakupów w Minimalu Wyruszyłam dziś tuż po 12, sama, na piechotę. Dużego ruchu na chodnikach nie było ale wybrałam mniej uczęszczaną trasę przez łąkę.
Kupiłam 850g schabu - prawie 19 zł, kminek - 1,59zł, margarynę Kasię za 1,59 no i oczywiście butelkę wina i świece, w końcu weekend za pasem jak w każdy poniedziałek, trzeba być przygotowanym. Po suszone śliwki musiałam specjalnie na targ iść ale tam też nie było. Dostałam je w osiedlowym spożywczaku. Zakupy wspominam jako miłe i na pewno jeszcze nieraz sie na nie wybiorę
Chętnie odpowiem na pytania, coś doradzę
Pozdrav!
hej ja bylem w samym centrum i powiem szczerze ze piaszczystej plazy nie widzialem..w samym centrum plaza jest wysypana takim zmielonym kamieniem i jest w miare fajnie.. jezeli chodzi o kwatery to placilismy 10 euro za osobe za dobe..dodam tylko ze sierpien jest najdrozszy...a jezeli chodzi o pogode to nie dopisala i to strasznie,rozmawialem z chorwatami i nie pamietaja tak cienkiego sierpnia:( zycze duzo slonca i szerokiej drogi:)acid69 napisał(a):andrzej_bialy napisał(a):wrocilem wlasnie z Pakosztane jezeli macie jakies pytania moge podpowiedziec...
witam
wybieram się do pakostane początkiem września
cały czas szukam sprawdzonej kwatery blisko club med o ile dobrze pamiętam to jest ul. Brune Busica - chodzi mi o bliskość plaży z piaszczystym
dnem dla dziecka ( była tam taka buda chyba "mogambo" )
jeśli masz jakiś dobry namiar to poproszę
aha jak ceny za kwatery w tym roku ?
pozdrawiam
priv
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 2222497