Witajcie,
Ja wyjeżdżam jutro.
Mam pytanie, jak wygląda sprawa internetu? Są może jakieś hotspoty albo chociażby niezabezpieczone sieci w okolicy?
Pozdrawiam
Robert
Lucrezia Borgia napisał(a):Bardzo Wam wszystkim dziękuję za informacje. A może jeszcze ktoś by mi powiedział, jak jest z tym wydostawaniem się samochodem z Ogrugu? Ponoć wąskie uliczki i duże korki. Chciałabym trochę pojeździć po okolicy i nie uśmiecha mi się wystawanie w korku na starcie Sadzicie, że na przełomie sierpnia i września będzie już luźniej?
olixon napisał(a):Jak w temacie jeśli ktoś się wybiera na Ciovo i ma kilka pytań co do miejscowości Okrug to śmiało pisać byłem tam pierwszy raz ale na pewno wróce:)
mpagno napisał(a):olixon napisał(a):Jak w temacie jeśli ktoś się wybiera na Ciovo i ma kilka pytań co do miejscowości Okrug to śmiało pisać byłem tam pierwszy raz ale na pewno wróce:)
Witaj! Co ze sklepami sieciowymi w poblizu ? (plodine,lidl,konzum) napisz prosze jak tam to wygląda ?
habr napisał(a):Lukasz1977,wielkie dzięki za odpowiedz.A jak wygląda sprawa dojazdu?Kumpel był na Bolu(poczatek miesiąca)wspominał o korku na wysokosci Brna(jedna nitka)Jaką trasę wybrałeś.Jedzie nas 15 osób w tym 7 dzieciaków(od 3 lat do 16)Zalezy mi na optymalizacii trasy pod kątem czasu.Ile Tobie zajeło czasu dojechanie.Jeszcze raz pozdrawiam
esikora napisał(a):Apartament znaleźliśmy. Tylko mam pytanko, czy nie jest dziwne to, że właściciel życzy sobie opisania przelewu zaliczki jako "gift"?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne