Ania123 napisał(a):Cześc! właśnie w te okolice sie wybieram, za tydzień wyjazd Polecasz Biograd? Mieszkałeś tam? Możesz napisać jak kształtują się ceny pokoi. My jedziemy w 2 os. A może polecisz nam jakąś kwaterkę?
Ania123 napisał(a):tak liczyłam około 20 euro (mam nadzieję, że miałeś na myśli cenę za 2 osoby) Jak byś mógł mi jeszcze doradzić w sprawie trasy: Wrocław Brno Wiedeń Graz Maribor Zagrzeb Karlovac Zadar? Dobra trasa? A może pamiętasz ile płaciłes za autostrady? Sprawdziłam na stronach PZM że winietki wyjdą mnie ok. 110 zł w obie strony bo będziemy około 14 dni. Ale do tego trzeba jeszcze doliczyć opłaty za autostrady tak? Jaki to koszt? Jedziemy pierwszy raz na własną rękę i troszkę się w tym wszystkim gubimy. Szczególnie,że mój chłopak nie ma kiedy posprawdzać a dla mnie to wszystko to "czarna magia"
muszkowski napisał(a):witaj,
Wybieramy sie ze znajomymi właśnie do Sv. FiJ w piewrwszej połowie września. Jednym z głównych powodów dla którego wybraliśmy właśnie tę mieścinę byla piaszczysta plaża. Okazuje sie jednak ze nikt z przebywających w tym miescie, a z kim do tej pory udało nam sie porozmiawiać, nie widział wspomnianej piaszczystrej plaży. Cały czas sie mowi o wybetonowanej "plaży" w centrum miasta.
Mógłbyś napisać czy oni sie mylą czy myśmy coś zle wyczytali w biurze podróży ?
Pozatym napisz cuś nt. cen w tej mieścinie, troszke nt wrażeń, czy trzeba zapopatrzyć sie w specjalne buty aby wejśc do wody (jeżowce) oraz czy w okolicy są jakieś miłe miejsca gdzie można popływać i popodziwiać podwodne krajobrazy.
pozdr,
Maciej
MARTYNKA2001 napisał(a):Cześć
Może ktoś podzieli się świeższymi informacjami na temat Biogradu? Będę wdzięczna
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne