Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłem z Mimic k. Omisia

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 20.01.2008 12:54

adam11 nie posiadam zbyt duzo fotek, ale coś wygrzebałem.

Mimice wrzesień 2006

1.
Obrazek

2.
Obrazek

3.
Obrazek

4.
Obrazek

5.
Obrazek

6.
Obrazek

7.
Obrazek

8.
Obrazek

9.
Obrazek

10.
Obrazek

11.
Obrazek

12.
Obrazek

13.
Obrazek

14.
Obrazek

15.
Obrazek

16.
Obrazek

17.
Obrazek

18.
Obrazek

19.
Obrazek

20.
Obrazek
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 20.01.2008 17:06

Dzieki wielkie arek :) , super foty :))
j_w
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_w » 21.01.2008 09:12

:D tez poproszę namiary na kwaterę w Mimicach.
Z góry dziękuję
j_w21(małpiszon)wp.pl
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 21.01.2008 10:06

w tym wątku podałem namiar.....

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=251968#251968
aga_manka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_manka » 01.02.2008 08:54

Właśnie w to miejsce wybieram się w tym roku w lipcu do apartamentu Apollo , już nie moge się doczekać :lol: :lol: :lol:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 04.02.2008 18:46

aga_manka napisał(a):Właśnie w to miejsce wybieram się w tym roku w lipcu do apartamentu Apollo , już nie moge się doczekać :lol: :lol: :lol:

No nie jest to dokładnie to miejsce 8) apartamenty Apollo są na końcu Mimic jadąc w stronę Makarskiej , a to są zdjęcia z początku Mimic :lol:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 04.02.2008 18:51

kominesku :) kiedys podawałeś link z galerią z Mimic czy jest on nadal aktywny ? jeżeli tak to poporszę:) Pozdrav :papa:
aga_manka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_manka » 05.02.2008 14:58

kominesku napisał(a):
aga_manka napisał(a):Właśnie w to miejsce wybieram się w tym roku w lipcu do apartamentu Apollo , już nie moge się doczekać :lol: :lol: :lol:

No nie jest to dokładnie to miejsce 8) apartamenty Apollo są na końcu Mimic jadąc w stronę Makarskiej , a to są zdjęcia z początku Mimic :lol:

Czy to znaczy że nie jest tam równie pieknie , bo troszkę mnie zmartwiłeś a powiedz mi jeszcze jesli wiesz jak blisko od Apollo znajduje się Jadranka ???? Bo troszkę się obawiam że z jednej strony bedę miała piekny widok na morze a z drugiej ruchliwą "highway" Będę wdzieczna za odpowiedź :) A byłes w Apollo???
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 07.02.2008 19:19

aga_manka napisał(a):
kominesku napisał(a):

Czy to znaczy że nie jest tam równie pieknie , bo troszkę mnie zmartwiłeś a powiedz mi jeszcze jesli wiesz jak blisko od Apollo znajduje się Jadranka ???? Bo troszkę się obawiam że z jednej strony bedę miała piekny widok na morze a z drugiej ruchliwą "highway" Będę wdzieczna za odpowiedź :) A byłes w Apollo???

W Apollo nie byłem :lol: ale jeśli dobrze pamiętam :roll: to jest on przy samej Jadrance :cry:
Tika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tika » 07.02.2008 19:47

aga_manka napisał(a):
kominesku napisał(a):

"aga_manka" :D nie masz najmniejszego powodu do zmartwień byliśmy w Apollo 11 w roku 2006 i mogę Cię zapewnic, że nie będzie Ci przeszkadzał hałas z Jadranki . Apollo 11 jest oddalony od niej o ok. 160 schodów w dół i wieczorem można na tarasie rozkoszowac się szumem morza.Przy Jadrance jest tylko parking z Apollo.Mogę przesłac Ci kilka fotek z tego miejsca podaj mi tylko maila . :papa:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 07.02.2008 19:48

kominesku można prosić o gadu gadu ?:)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 07.02.2008 19:50

tika ja tez poporszę :) fotki :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aga_manka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_manka » 08.02.2008 09:59

Tikuniu bardzo byłabym Ci wdzięczna za te fotki :)
mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aga_manka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_manka » 09.02.2008 08:20

Tika w moim adresie między aga i manka jest dolna kreska aga_manka o tak :)
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 09.02.2008 15:23

Tika napisał(a):
aga_manka napisał(a):
kominesku napisał(a):

"aga_manka" :D nie masz najmniejszego powodu do zmartwień byliśmy w Apollo 11 w roku 2006 i mogę Cię zapewnic, że nie będzie Ci przeszkadzał hałas z Jadranki . Apollo 11 jest oddalony od niej o ok. 160 schodów w dół i wieczorem można na tarasie rozkoszowac się szumem morza.Przy Jadrance jest tylko parking z Apollo.Mogę przesłac Ci kilka fotek z tego miejsca podaj mi tylko maila . :papa:

Jeżeli jest to 160 schodków poniżej to ne ma problema :lol: hałas z Jadranki nie będzie przeszkadzał :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Wróciłem z Mimic k. Omisia - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone