Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

WRÓCIŁEM Z KAMPA "POD MASLINOM" - DUBROVNIK.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bibinie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bibinie » 27.09.2005 22:48

Trebor napisał(a):
aga79 napisał(a):rzuc okiem na stronę:
www.orasac.com , tam znajdziesz cennik, fotki i wszelkie info na temat kampu, ja jednak polecam kamp położony kilka metórw dalej tj. kamp "Peca" www.peca.hr , tańszy i o bardziej przyjaznym klimacie, niż Pod Maslinom (byłam na obu).

pozdrawiam

aga

Peca? To ciekawe - jesteś pierwszą osobą, która w rankingu okołodubrovnickich campów postawiła Pece wyżej niż Maslinę. "Zwiedziłem" ten camp dokładnie w tym roku (choć nie nocowałem) i jedno mnie (nas) nie zachwyciło: łomot jadranki (ruch!!) odczuwalny w każdym kącie campa. Pod Maslinom, jak rozbijesz się poniżej umywalni, to masz gwarancję, że nie usłyszysz, choćbyś chciała, ruchu samochodowego z trasy. A i wyżej odgłosy nie dokuczają. A Peca? Nawet stojąc pod umywalniami trudno było nie słyszeć warkotu motorów. A w którym miejscu na Pecy biwakowałaś?

Trebor P O P I E R A M Y i to w 100 %.
Jeśli chodzi o "PECE" to obejrzeliśmy to pole dokładnie i osobiście uważam (bez jakiejkolwiek urazy dla przedmówców), że to delikatnie nazywając-nieporozumienie- z noclegu na tym polu nie skorzystaliśmy.
Pierwszy nocle w tym rejonie spędziliśmy na "RUDINE" i ale 3 kolejne już "POD MASLINOM" :) na kwaterze z Nr 2, a więc stosunkowo blisko magistrali - hałas był i tu i tam nie da sie ukryć ale bez przesady. Natomiast atmosfera bez porównania w 100 % milsza "POD MASLINOM" klimat stworzony przez Bożo, Mirko ich rodzinę i znajomych R E W E L A C J A ! ! !
RUDINE - to po prostu dobre miejsce do robienia kasy i tyle. Naszym zdaniem "0 klimatu" Jedyny plus w porównaniu z MASLINOM to korzystniejsze zejście do plaży ale reszta :(

POZDROWIONKA dla MARTINI 2000
i pozostałych CRO-maniaków

P.S. Już teraz myślimy o przyszłorocznym wyjeździe :)
Może moglibyście (z własnego doświadczenia) polecić równie sympatyczny CAMP (czytaj "Jak POD MASLINOM") na odcinku Zadar - Trogir
roseau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 29.06.2006 08:07

hej!! orientuje się ktoś może czy będąc na tym kampie można gdzies w pobliżu kupic kartusze do palników trail classic firmy go system, słyszałam że kartusze innych firm też do nich pasują>> ?? może ktoś się orientuje w tego rodzaju sklepach w dyubrovniku i cenach przy okazji :) Pozdrawiam Ps. nie za bardzo jest możliwośc abym zabrała go z Polski ponieważ myśle o samolocie a tam jak wiadomo zabronione jest przewożenie tego typu rzeczy Pozdrawiam !!!
roseau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 29.06.2006 08:30

Jeszcze mam jedno pytanie możecie podać orientacyjne ceny pizzy rakiji itd w tej knajpce w pobliżu campu (chyba przy zejściu na plaże) Dzieki !!
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

WRÓCIŁEM Z KAMPA "POD MASLINOM" - DUBROVNIK. - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone