Witam serdecznie
Właśnie wróciliśmy z Istrii (konkretnie z Funtany).
Czas na relację i spostrzeżenia przyjdzie później.
Na razie - jako że jutro piątek (czas wyjazdów) - jestem do Waszej dyspozycji.....
pozdr.
Piotrek
SDI napisał(a):Piotr jade do puli 14 07 z Torunia możesz mi doradzić trase jest to mój dziewiczy rejs,czy omijałeś słowenie....sławna wineta 35eu Krzysztof
niuniek napisał(a):Witaj
Jadę na Istrię za tydzień z Bydgoszczy , dokładnie do Rovinij i mam pytanko ,jaką drogą jechałeś do Puli(pytam o drogę po przekroczeniu granicy słoweńsko-chorwackiej) i czy analizowałeś może drogę przez Austrię , mam tu na myśli drogę z Wiednia na Klagenfurt?
Koźmicki napisał(a): Płatna w jednym miejscu - 12 kun.
niuniek napisał(a):dzięki za podpowiedź, ja też nie mam zamiaru jeździć bocznymi drogami i zapłacę te 35E,, z tym że chcę jechać na Graz-Klagenfurt- Ljubliana i dalej już tak samo.Choć nie spotkałem się z nazwą trasy E751- czy to jest ta droga szybkiego uchu? Przy okazji zapytam jak wrażenia z pobytu w Rovinij?
niuniek napisał(a):Witaj
Jadę na Istrię za tydzień z Bydgoszczy , dokładnie do Rovinij i mam pytanko ,jaką drogą jechałeś do Puli(pytam o drogę po przekroczeniu granicy słoweńsko-chorwackiej) i czy analizowałeś może drogę przez Austrię , mam tu na myśli drogę z Wiednia na Klagenfurt? O ile droga przez Triest jest dłuższa?Dzięki i pozdrawiam
niuniek napisał(a):Widzę , że gro ludzi będzie w tej okolicy bo i Funtana blisko.Pozdrawiam Janusza i zapytam przy okazji jak Ty jeździsz w te okolice,ja będę śmigał z Bydgoszczy