Witam !!!
Właśnie wróciłem z wyspy Hvar.
Mieszkałem w Ivan Dolać i Zavali.
Jesli ktoś ma pytania to postaram się na nie odpowiedzieć !!!
pzdr
gripen
p.s.
Ale pogoda była zaje...ta !!!
kraqsek napisał(a):czesc.
petris co sie tak unosisz darek 1 chce napewno dowiedzieć sie o aktualne ceny wkońcu gripen wrócił z chorwacji. ja tez jestem ciekawy. piszesz że ktoś tam ma linki.. ale czy aktualne??
pozdrawiam
petris napisał(a):kraqsek napisał(a):czesc.
petris co sie tak unosisz darek 1 chce napewno dowiedzieć sie o aktualne ceny wkońcu gripen wrócił z chorwacji. ja tez jestem ciekawy. piszesz że ktoś tam ma linki.. ale czy aktualne??
pozdrawiam
Nie unosze sie nawet sie usmiecham a to jest trudne ,jesli wchodze na temat i chce przeczytac cos ciekawego a tu te same pytania od 3 miesiecy, albo i wiecej i odpowiedzi na nie ,bardzo uprzejme a tych tematów jest bezliku ,poczawszy od trasy- jest mapa-nie tylko .opisywane trasy sa na bierzaco trzeba tylko troszke pracy i poszukac, dalej promu jest strona o promach , ceny kupujesz to na co cie stac .Lecz tez byly wymieniane na FORUM.
W rest. od 40 - 300 kun ,tak samo w sklepach Moze masz racje,przeciez roznej iteligencji sa ludzie na FORUM a darek 1 szczegolnie
a linki aktualne bez przerwy ktos podaje na FORUM,a to starzy bywalce Chorwacji ,warto zajrzec do archiwum.dowiecie sie bardzo ciekawych rzeczy o calej Chorwacji. A unosic sie zartujesz ,albo jestes tak wrazliwy
platon napisał(a):gripen napisał(a):Ivan Dolać o tej porze roku było prawie wymarłe. Nieliczni turyści się kręcili po miejscowości i po plaży. Więcej było ekip remontujących i przygotowywujących apartamenty do sezonu.
pzdr
A jak tam Lawenda ? czuć juz było zapach?czy raczej był to zapach wymarłosci?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko