Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłem z Hvaru!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 03.06.2005 19:53

Ludzie dajcie sobie spokoj z darkiem1!!!
Taki piekny temat zostal zainicjowany-bliski sercu wielu normalnych forumowiczow, a WY wdajecie sie w pyskowki z tym darkiem1.Jest prosty sposob na niego nie zwracac na niego uwagi.Sam da sobie spokoj!
Mam pytanie do autora.Jakie apartamenty w Zavali zwrocily Twoja uwage.?Ktora czesc tej miejscowosci wydala Ci sie najbardziej urokliwa.?Co powiesz o plazy na koncu deptaka.?Czy sa tam prysznice(mysle o tej ostatniej plazy)
POTWORNIE ZAZDROSZCZE CI TEGO POBYTU.HVAR za tunelem Pitve sni mi sie po nocach.POZDRO!
fungus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fungus » 03.06.2005 20:36

Iwona_PB napisał(a):
fungus napisał(a):
Iwona_PB napisał(a):Ale Ci zazdroszczę :)
Byłam w Ivan Dolac 2 lata temu- booooooskooooooo

Czesc Iwonko. Twoje slownictwo "stela" wskazuje ze jestes stela :) Czyzby?? Hihi

A stela, stela... łod Ciesyna ;)
Pzw

No to bardzo blisko mnie. W po, srody i piatki jezdze na anglika do Cieszyna. Nie wiem :) Moze Cie spotkalem przypadkiem. Hihi. Mysle ze dobrze byc stela. Szczegolny jest " browar stela ". Nie przepadam za nim ale kiedys pilem to cos :) W jakim rejonie Cieszyna mieszkasz??
Lena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lena » 04.06.2005 00:28

darek1 napisał(a):Dość już zasmiecania forum, piszcie już na temat.

mów za siebie Darku!!! :twisted:
jurekg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurekg » 04.06.2005 09:58

Witam Wszystkich Forumowiczów !!!!!!!!!!!!!!!
Czytając te Wasze posty w tym temacie to „płakać” (chyba wiecie o co chodzi) mi się chce. Forum pozwoliło mi poznać w 2002/2003 roku teoretycznie Chorwację. W 2003 roku jak pojechałem do Chorwacji to po drodze (dzięki postom na forum CRO wiedziałem gdzie mogę zatankować (kartą lub gotówką), zjeść, odpocząć, do kogo pojechać). Po co się kłócicie niech każdy pyta co go interesuje bez zgryźliwości. Dajcie ludziom wiedze jaką posiadacie własnego doświadczenia, a nie jakieś zgryźliwe uwagi do Siebie. Po to jest forum aby zadawać nawet błahe pytania. Pozdrawiam. Miłego wypoczynku w Chorwacji. Jadę trzeci raz i jak mi zdrowie i kasa pozwoli to nie ostatni. Jesteśmy Polakami!!!!!!!!!! Pamiętajcie o tym. JurekG.
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 04.06.2005 16:00

darek1 napisał(a):Dość już zasmiecania forum, piszcie już na temat.

Wstyd mi :oops: :oops: :oops: bo zaczełam ze smarkaczem.Po tych postach Hvaru, samochodu i innych nie uwierze ,ze to pisze dorosły czlowiek.
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 05.06.2005 07:55

Sorry może nie w temacie, ale nie wytrzymałem!
Popieram Jurka I i Petris!
Koleżanki i Koledzy-może trochę uśmiechu,humoru i treści! Pozdro dla Wszystkich! :papa:
darek1
zbanowany
Re: temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2005 20:08

petris napisał(a):
darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował. :? Pozdrawiam Ciebie Platon Serdecznie
:)

:) :) :) :) :) :) 8O Biedne byłyby te wnuki .Ignoruj :twisted: Panie darek1 :twisted: ignoruj,tylko na miłosc Boska naucz sie mysleć ,czytać,przez Ciebie, :cry: faktycznie ktos mi poradził zmienic :c FORUM :( ,bede musiala to uczynic :twisted: a teraz zgodnie ignorujemy sie .Mam nadzieje ,że na Hvarze bedziemy sie omijac, mimo wszystko ciekawa jestem co za okaz jesteś :?: :twisted: :twisted: a moze nie dostaniesz apartamentu :) :o

Jeśli cię spotkam Petris na hvarze to powiem ci Dzień dobry i zaproszę na owoce morza i wino. Może inaczej bedziesz mnie oceniać. Tymczasem nie prowokujmy się , Życzę Ci dobrej pogody i wspaniałego urlopu w Chorwacji (przepraszam że jestem czasami złośliwy, ale ty też przyznaj się zdarza ci się nie zapanować nad emocjami)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2005 20:10

I jeszcze jedno, być może apartament dostanę przypadkowo koło ciebie. Co wtedy , pewnie się polubimy :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 05.06.2005 20:39

Nie wytrzymałem !!!!!!!! I ja się wtrące ! Pisze te słowa do Darka1. I ja Ci nie pozwolę obrażać Petris ! Znam Petris osobiście !!! I na to nie pozwolę !
Słowa przepraszam chyba nie znasz, bo kiedyś też prosiło się abyś je użył!
Ja Tobie żadnego ignora nie będę dawał, ale kiedyś może osobiście dostaniesz w ................ od nie jednego z nas !!!! :evil:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2005 21:00

Dziadku nie denerwuj się :twisted:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2005 21:06

Uprzejmie proszę o pisanie postów zgodnie z tematem głównym. Mnie zdarza się także zbaczać z głównego toru za co bardzo mocno przepraszam również i Panią Petris. Oszczędzmy sobie wzajemnych i niepotrzebnych Jurek emocji. Przebaczmy sobie wzajemne przywary i nie straszmy jeden drugiego Dobranoc, życzę ciekawych planów urlopowych niekoniecznie zwiazanych z chorwacja :lol:
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 05.06.2005 21:07

Dziekuje Wam wszystkim,lecz w tym jest tez troche mojej winy,nie powinnam wiele rzeczy pisac ,no, nieraz nie mam czasu na przegladanie całego FORUM- wiosna-dzialka itp .niepotrzebnie mnie denerwuja te same pytania nim cos przeczytam ciekawego.

a darek1 :!: :) i sąsiad :!: :twisted: moze byc ciekawie,ale czy na pewno jest to dorosly człowiek :?: a moze to jego syn :?: w moim wieku prawdopodobnie lubi sie dzieci 8O

Pozdrowienia dla wszystkich znajomych.
petris
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 05.06.2005 21:21

Gripen - czy mógłbyś mi napisac któredy dokładnie jechałeś do Cro - wątków z tym tematem jest mnóstwo, ale jestem tak skołowacony że nie wiem którą drogę wybrać...... :( :( :( .
gripen
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gripen » 06.06.2005 11:26

m82m napisał(a):Ludzie dajcie sobie spokoj z darkiem1!!!
Taki piekny temat zostal zainicjowany-bliski sercu wielu normalnych forumowiczow, a WY wdajecie sie w pyskowki z tym darkiem1.Jest prosty sposob na niego nie zwracac na niego uwagi.Sam da sobie spokoj!
Mam pytanie do autora.Jakie apartamenty w Zavali zwrocily Twoja uwage.?Ktora czesc tej miejscowosci wydala Ci sie najbardziej urokliwa.?Co powiesz o plazy na koncu deptaka.?Czy sa tam prysznice(mysle o tej ostatniej plazy)
POTWORNIE ZAZDROSZCZE CI TEGO POBYTU.HVAR za tunelem Pitve sni mi sie po nocach.POZDRO!

Witam
Zavala jest raczej wioską a nie miejscowością. I chyba najbardziej urokliwym miejscem był mini deptak. Na te duże plaże nie chodziłem. Chodziełm na plaże lub półki skalne przy bezposednim zejściu z mojego apatamentowca. Prysznic miałem w ogrodzie. Tak było u sąsiadów i wielu innych ogrodach domów które przylegają do morze.

pzdr

gripen
gripen
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gripen » 06.06.2005 11:26

m82m napisał(a):Ludzie dajcie sobie spokoj z darkiem1!!!

Witam
Zavala jest raczej wioską a nie miejscowością. I chyba najbardziej urokliwym miejscem był mini deptak. Na te duże plaże nie chodziłem. Chodziełm na plaże lub półki skalne przy bezpośrednim zejściu z mojego apartamentowca. Prysznic miałem w ogrodzie. Tak było u sąsiadów i wielu innych ogrodach domów które przylegają do morze.

pzdr

gripen
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Wróciłem z Hvaru!!! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone