Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłem z Hvaru!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 03.06.2005 12:21

fungus napisał(a):
Iwona_PB napisał(a):Ale Ci zazdroszczę :)
Byłam w Ivan Dolac 2 lata temu- booooooskooooooo

Czesc Iwonko. Twoje slownictwo "stela" wskazuje ze jestes stela :) Czyzby?? Hihi

A stela, stela... łod Ciesyna ;)
Pzw
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2005 12:39

Pani Petris bardzo proszę wypowiadać się za siebie i nie komentować moich zapytań do Grippena. To samo dotyczy zaszeregowywania przez Panią ludzi do inteligentnych i mniej inteligentnych (no chyba , że w Sieradzu występuje tylko ta pierwsza kategoria) Pozdrawiam

Słowa przepraszam nie powiem bo nie wywołuję zadrażnienia na forum, przynajmniej od jakiegoś czasu
Ostatnio edytowano 03.06.2005 14:30 przez darek1, łącznie edytowano 3 razy
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 03.06.2005 12:47

darek1 napisał(a):Zadaję pytania takie jakie chcę. Dziękuję Grippenowi za wyczerpujące wypowiedzi. myslę, że zadowoliłeś nasze wszystkie zapytania.

Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.

Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam

No tu trzeba czołgu!!!
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2005 13:23

darek1 napisał(a):Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.

Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam

Darku1 bardzo Cię proszę grzeczniej, słowa kierujesz do kobiety , do sympatycznej pani , której osobiście nie znam ale widziałem zdjęcia Petris ze zlotów.
Miałeś się poprawić , tak obiecałeś więc to uczyń.
Nie będę Ci pisał co powinieneś teraz zrobić bo sądzę, iż jesteś na tyle inteligentny, że się domyślisz. Obym się nie pomylił.

Pozdrawiam
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 03.06.2005 14:25

[quote="platon"][quote="darek1"]Zadaję pytania takie jakie chcę. Dziękuję Grippenowi za wyczerpujące wypowiedzi. myslę, że zadowoliłeś nasze wszystkie zapytania.

Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.

Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam[/quote]
No tu trzeba czołgu!!![/quote]

Więcej spokoju please.
:roll:
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 03.06.2005 14:30

Wracając do tematu ;)
Jazda przez tunel Pitve, to prawdziwa jazda , prawda gripen ;) ?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2005 14:44

petris napisał(a):Czy mogę zadac prywatne pytanie? :oops:
:) darku 1 jest to naprawde intymne pytanie, mozesz nie odpowiadac.
:) Ile masz lat?
:) Czytałam na FORUM, ze jesteś wykształconym czlowiekiem.
Interesuje sie Hvarem, dlatego wchodze na te strony. :) I napotykam Twoje pytania ,poniewaz jest pogoda a ja marnuje czas na czytanie w kołko tych samych pytan :( zlituj sie,jest swietna ksiązka CHORWACJA w kraju lawendy i wina, oraz mase linkow platona, karola,i wielu forumowiczow. :oops: Wybacz ale jest to strasznie :roll:
Petris
:twisted:

Zapomniałem Petris jeszcze odpowiedzieć, że jestem dorosły i jak bym się jako dwudziestolatek postarał to miałbym już teraz wnuki
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 03.06.2005 14:53

darek1 napisał(a):
petris napisał(a):Czy mogę zadac prywatne pytanie? :oops:
:) darku 1 jest to naprawde intymne pytanie, mozesz nie odpowiadac.
:) Ile masz lat?
:) Czytałam na FORUM, ze jesteś wykształconym czlowiekiem.
Interesuje sie Hvarem, dlatego wchodze na te strony. :) I napotykam Twoje pytania ,poniewaz jest pogoda a ja marnuje czas na czytanie w kołko tych samych pytan :( zlituj sie,jest swietna ksiązka CHORWACJA w kraju lawendy i wina, oraz mase linkow platona, karola,i wielu forumowiczow. :oops: Wybacz ale jest to strasznie :roll:
Petris
:twisted:

Zapomniałem Petris jeszcze odpowiedzieć, że jestem dorosły i jak bym się jako dwudziestolatek postarał to miałbym już teraz wnuki

Zapomniałeś też darku 1 dodać ,że jakbyś się nauczył czytać,to byłbyś mądry.
Jesli nie przeprosisz Petris za swoje grubiańskie zachowanie to wyzywam cię na pojedynek.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2005 15:16

Znowu zaczynasz Platon, czy ty na forum z kazdym wojnę podjazdową prowadzisz? :?:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 03.06.2005 15:19

darek1 napisał(a):Znowu zaczynasz Platon, czy ty na forum z kazdym wojnę podjazdową prowadzisz? :?:

No to jak? Przepraszasz Petris czy pojedynek?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2005 15:37

Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował. :? Pozdrawiam Ciebie Platon Serdecznie
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 03.06.2005 16:06

darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował. :? Pozdrawiam Ciebie Platon Serdecznie
:)

:) :) :) :) :) :) 8O Biedne byłyby te wnuki .Ignoruj :twisted: Panie darek1 :twisted: ignoruj,tylko na miłosc Boska naucz sie mysleć ,czytać,przez Ciebie, :cry: faktycznie ktos mi poradził zmienic :c FORUM :( ,bede musiala to uczynic :twisted: a teraz zgodnie ignorujemy sie .Mam nadzieje ,że na Hvarze bedziemy sie omijac, mimo wszystko ciekawa jestem co za okaz jesteś :?: :twisted: :twisted: a moze nie dostaniesz apartamentu :) :o
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 03.06.2005 16:31

platon napisał(a):
darek1 napisał(a):Znowu zaczynasz Platon, czy ty na forum z kazdym wojnę podjazdową prowadzisz? :?:

No to jak? Przepraszasz Petris czy pojedynek?

cezarku 000 jest pewne przysłowie zaczyna sie na" nie dlatego sie................" nie moge jednak tego dokonczyc ,tylko nie pojedynek a przepraszam, tez nie chcę ,wole, :) aby sie bez przerwy nie powtarzal. :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 03.06.2005 18:44

darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował.

darku1:
za petris należy Ci się IGNOR. Kwadratowy .
I nie chodzi mi bynajmniej o tzw. babską solidarność ... .
Choć post zmieniłeś (ślad i tak pozostał) - to nie udało Ci się wykorzystać szansy związanej z "poprawką" ... .
Wiesz, dlaczego uchodzi Ci to niemal na sucho? Bo - jak widać - ostatnio na forum większością są "nowi" , nie znający "historii" (na szczęście :!: ) ludzie.

Pytaj i pisz - ale z sensem.

Do petris:
wyręczyłaś mnie poniekąd (myślę, że nie tylko mnie :wink: ) - równie dobrze mogłyby to być moje słowa ... . Nie miałam siły, żeby zaczynać walkę z wiatrakiem .

Do autora wątku:
sorki za zaśmiecanie Hvaru :wink: :)
"Gdzie Krym - a gdzie Rzym".
Gdzie Hvar - a gdzie ta historia ... ?
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2005 19:04

Dość już zasmiecania forum, piszcie już na temat.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Wróciłem z Hvaru!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone