fungus napisał(a):Iwona_PB napisał(a):Ale Ci zazdroszczę
Byłam w Ivan Dolac 2 lata temu- booooooskooooooo
Czesc Iwonko. Twoje slownictwo "stela" wskazuje ze jestes stela Czyzby?? Hihi
A stela, stela... łod Ciesyna
Pzw
darek1 napisał(a):Zadaję pytania takie jakie chcę. Dziękuję Grippenowi za wyczerpujące wypowiedzi. myslę, że zadowoliłeś nasze wszystkie zapytania.
Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.
Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam
darek1 napisał(a):Co się tyczy intelgentnego Petrisa - to wynieś się na inne forum jak nie odpowiada ci moja osoba błyskotliwy człowieczku.
Nie do ciebie Petris kierowałem zapytanie, więc się nie odzywaj do mnie inteligencie z Sieradza Pozdrawiam
petris napisał(a):Czy mogę zadac prywatne pytanie?
darku 1 jest to naprawde intymne pytanie, mozesz nie odpowiadac.
Ile masz lat?
Czytałam na FORUM, ze jesteś wykształconym czlowiekiem.
Interesuje sie Hvarem, dlatego wchodze na te strony. I napotykam Twoje pytania ,poniewaz jest pogoda a ja marnuje czas na czytanie w kołko tych samych pytan zlituj sie,jest swietna ksiązka CHORWACJA w kraju lawendy i wina, oraz mase linkow platona, karola,i wielu forumowiczow. Wybacz ale jest to strasznie
Petris
darek1 napisał(a):petris napisał(a):Czy mogę zadac prywatne pytanie?
darku 1 jest to naprawde intymne pytanie, mozesz nie odpowiadac.
Ile masz lat?
Czytałam na FORUM, ze jesteś wykształconym czlowiekiem.
Interesuje sie Hvarem, dlatego wchodze na te strony. I napotykam Twoje pytania ,poniewaz jest pogoda a ja marnuje czas na czytanie w kołko tych samych pytan zlituj sie,jest swietna ksiązka CHORWACJA w kraju lawendy i wina, oraz mase linkow platona, karola,i wielu forumowiczow. Wybacz ale jest to strasznie
Petris
Zapomniałem Petris jeszcze odpowiedzieć, że jestem dorosły i jak bym się jako dwudziestolatek postarał to miałbym już teraz wnuki
darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował. Pozdrawiam Ciebie Platon Serdecznie
platon napisał(a):darek1 napisał(a):Znowu zaczynasz Platon, czy ty na forum z kazdym wojnę podjazdową prowadzisz?
No to jak? Przepraszasz Petris czy pojedynek?
darek1 napisał(a):Dopóki Petris nie sprostuje swojej wypowiedzi dopóty ja będę was ignorował.