Witajcie !!!
Wróciłem z Chorwacji (HVAR).Byłem pierwszy raz - B A J K A !!!
Służę pomocą.
Pozdrawiam
victor1111 napisał(a):witaj. mamy tez ochote czasnac na hvar . wyjezdzamy 3 wrzesnia. skad brales prom? ile kosztuje za osobe i za samochod. jakie ceny noclegow i pozostalych uslug? i jak mozesz przeslij kilka zdjec. czekam na info i pozdrawiam
waldek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gg 5267752
odpadek napisał(a):Cena promu z Drvenika do Sucuraju (hvar) za dwie osoby z autem wynosi 110 kun. Promy sa dwa, kursujace naprzemiennie. Czas miedzy kolejnymi odpływami wynosi ok 40 min. Na prom wchodzi od ok. 25-30 samochodow. Co do Hvaru to ja sie nim w zupelnosci nie zachwycilem, ale to moze ze spedzalem czas pod namiotem a nie w apartamencie.
kiri napisał(a):victor1111 napisał(a):witaj. mamy tez ochote czasnac na hvar . wyjezdzamy 3 wrzesnia. skad brales prom? ile kosztuje za osobe i za samochod. jakie ceny noclegow i pozostalych uslug? i jak mozesz przeslij kilka zdjec. czekam na info i pozdrawiam
waldek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gg 5267752
Czesc.
Ja tez wyjezdzam 3 wrzesnia a Dąbrowy Górniczej. Skad ty wyjezdzasz?? Moze sie spotkamy na trasie Ja mam zamiar jechac przez Slowacje, Węgry, Bosnie (Mostar, Kravica-zwiedzanie) i do Omisu.
yevrah napisał(a):Witam
Tez sie wybieram na Hvar. Jednak po drodze chce zobaczyc jeziorka pitvickie czy jak sie tam one nazywaja. W zwiazku z tym nie bardzo moge zgrac podroz bez noclegu. czy zna ktos moze jakis mily motelik (niedrogi) albo przy tych jeziorach ewentualnie kolo splitu.
Pozdrawiam
victor1111 napisał(a):My wyjezdzamy dokladnie 2 (sobota) wrzesnia
Pozdro Waldek
Iwona_PB napisał(a):victor1111 napisał(a):My wyjezdzamy dokladnie 2 (sobota) wrzesnia
Pozdro Waldek
Hej Waldek,
A nie martwi Cię pogoda? Bo ja mam cykora...
http://wwwa.accuweather.com/world-forec ... |&metric=1[/url]
ps. wiem, wiem, nie będzie padać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi